Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня !!! Наш Timeline: Manager - Teer0 З мовним тестом (щоб потім не здавати на громадянство і для вищих балів) Федеральний етап: 05 травня - submit application 18 червня- AOR 11 вересня - дозапит на Schedule 4 - provincial nominees 19 вересня - invitation to pre-arrival services 4 жовтня - дозапит на документи щодо служби в поліції, держструктурах і навчання 23 жовтня - welcome to the PR portal 1 27 жовтня - portal 2 3 січня - eCoPR. Хочу подякувати за незвичайну підтримку цієї групи, час який адміни безкоштовно приділяють відповідям. Бажаю всім якнайшвидше отримати ПР та будувати свою Канадську мрію.
-
Дякую дуже! Заявку подав 11 жовтня
-
До речі. Можливо комусь буде теж корисно, хто довго чекає на eCopr. Сьогодні вранці написав на той мейл, який був у Portal 1 листа із темою: Ukraine 2022 і номером справи. В листі розписав що вже довго чекаємо, хочемо спланувати подорожі і подальші кроки щодо придбання місцевої нерухомості. Після цього через пару годин отримав eCopr.
-
Ну а якщо поставити апостиль на довідку про несудимість, нічого страшного?
-
Дякую, тоді треба вивчити це детальніше. Перш за все запитав тут, може у когось були подібні кейси. В любому випадку дякую.
-
Поділіться будь ласка досвідом як ви забили слот а черку я вже кілька місяців намагаюсь і все ніяк. Ну це просто неможливо. Треба для дитини виробити. Дякую
-
Вітаю!
-
Зрозумів, велике дякую за розʼяснення.
-
Може спробуйте прям пройтись по анкеті на новий вп? Бо справді бачу, що може отримати, але процедуру не можу знайти Але її перміт закінчиться разом із вашим, або якщо роботу втратите
-
Пишу вам в особисті
-
У вас магічний Монреаль чи інший? 😁
-
Вітаю!!!! 🥳 ми ще все чекаємо з 27.11
-
Ми молодшому також не проходили мед екзамен. 4 роки йому було
-
Дякую. Буду чекати на лист з паролем
-
Лише відповів ту інформацію яку вони запитували. Через 4 дні отримав новий емейл з паролем до порталу.
-
Ніяке підтвердження не надходить від них
-
Підкажіть, будь ласка, для Portal 1 ви лише відповіли на лист з запитом інформації, який вони прислали? Чи було якесь підтвердження від них?
-
Вітаю!!!! 🥳🔥❤️
-
Професійний підхід в навчанні гри на фортепіано. - Програма від простого до складного. - Навчання онлайн - Індивідуальний підбір репертуару - Сольфеджіо та елементарна нотна грамота - Вік від 6 років * про себе: - консерваторія та школа ім. Столярского по класу фортепіано - досвід роботи в музшколі Реальний результат * 20$ дол * 0666174249 Телеграм:elisaveta_mchk
-
Вітання 🥹✨🎊
22 Jan 2023, 05:40
111520/230734
about a minute ago