Імміграція до Манітоби
-
Підготував пояснення та прохання та хотів відіслати на [email protected] Так написано на сайті. Це робиться по іншому за допомоги форми?
-
FYI. Знайомий на федеральному етапі. Отримав довідку з Дії, все подав 2 місяці тому. Як він виїхав з України, невідомо мені, але сьогодні на нього відкрили кримінальну справу за цим фактом, за ухилення від призову. Він підписаний на Opendata bot, йому прийшло повідомлення зранку. Імміграція пішла коту під хвіст. Нову довідку з дії згенерував, там є дані про відкриту кримінальну справу. Стара довідка по QR code також показує вже кримінальну справу
-
Будь ласка можете продублювати інформацію з приводу терміну дії справки про несудимість (Чехія) Я її робила в останні дні виїзду з країни Більше там не була Чи є вона дійсна чи обовʼязково робити ще одну
-
Тримайте в курсі, якщо буде можливість Бо кейс цікавий та досить нестандартний
-
Це супер. Тому що організація яка видала мені одну із довідок дуже сильно підставили мене зробивши помилку. А я вже подався на номінацію. Хотілось би скоріше виправити це, і податися наново
-
Тобто навіть неактуальний Витяг також підтягує нову інформацію із Реєстру… Оце цікаво 🤔
-
Там відповідає бот . Сеснсу писати немає взагалі ,якщо це стосовно статусу заявки ,якщо щось інше може і дають відповідь . Багато хто повірив в сроки 6+ місяців ,насправді вже 10 пішов і статус received ,жодних дозапитів чи якихось ознак руху зі сторони імміграційного офіцеру Манітоба немає . Іноді і забуваєм що подались . Це треш.
-
Дякую. Можливо знаєте по попереднім ситуаціям скільки це приблизно часу може зайняти?
-
Так яж засасбітив стару. Одже виходить дав фальшивий документ , хоча помилка була не моя