Імміграція до Манітоби
-
Бо по сайтам авіакомпаній, номер бронювання пробивається і показує що я забранював місця, але самого квитка не маю, то я й нервую з цього приводу
-
квитки приходять після онлайн реєстрації а можливо й таке, що самі квитки дадуть на місці в аеропорту
-
А якщо близькі родичі в іншій провінції по CUAET, за це також віднімають бали ? Чи якщо мають PR?
-
Приходило, але не сам квиток
-
А на мейл нічого не приходило?
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
А в самому додатку так
-
Але в мене є місце
-
Ви купляєте без місця. Потім після реєстрації маєте місце
-
Спочатку бронювання має підтвердити авіалінія
-
Після купівлі , через хвилин 5-10
-
Вже після онлайн реєстрації чи відразу після купівлі?
-
Вам прийдуть квитки на мейл
-
Чи хтось бронював квитки через “kiwi”?
-
Ваші приклади це як інструкція по експуатації тут😂😉. Ок, дякую ще раз
-
О, так, у прикладі помилка, сплутав family and first name.. Але то ж і приклад, а не реальний EOI 😂
-
дякую
-
Та сама індустрія. НОС може трохи відрізнятися. По закритому перміті взагалі це дуже сильно контролюють. Чи буде таке саме відношення для тих, у кого open work permit, чесно кажучи не знаю.
-
Що мається на увазі «релевантноі роботи»? Тобто повине бути той самий Нок ?
-
Працювала без контрактів, всі рахунки у всіх банках вже 2 роки як закриті, референдуми від клієнтів є. Останні 2 роки працюю офіційно на компанію закордоном
22 Jan 2023, 05:40
1118/233263
4 minutes ago