Імміграція до Манітоби
-
Так, треба робити заміну sin з 9 літер на 10. 9 літер має тимчасовий sin
-
Вчора отримав еCoPR. Дуже дякую Wes та іншим, хто допомагав. Дуже дуже дякую Ще я чув, що після отримання ПР треба міняти SIN номер. Чи це дійсно так? Якщо так, може ще якісь документи треба міняти або зробити?
-
В цьому? 2024? Надіюсь, що всі ждуни
-
Привіт всім... Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Прошу макс репосту. Не залишайте дитину без батька. Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує операції та протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355--1611--6697--8742 Paypal vitalijviktoria132--gmail.com
-
Вітаю ! Напишіть будь ласка ваш time line.
-
Дякую дуже 😍
-
Вище тегнула повідомлення
-
Ось тут список чим потрібно зайнятись після отримання COPR
-
Дякую. Мої таймінги +- 2 дні: 06.10.2022 - заповнив ЕОІ; 12.11.2022 - повна заявка на номінацію; 23.12.2022 - номінація; 13.01.2023 - заявка на федеральний етап; 12.05.2023 - запит дод. інформаціі (але не отримав листа одразу) 15.07.2023 - надіслав дод.інфу; 07.09.2023 - заповнив заявку на підтвердження, що я в Канаді 03.01.2024 - отримав eCoPR
-
Вітання 🙌. Найдовший таймінг що я бачив з 2022 року ✊🏻✊🏻
-
Зате номінація 1,5 місяці!
-
Рік на федеральному етапі... Сильно!
-
У даному чаті фандрейзінг не дозволений , вибачте.
-
Добрий день шановні, маю запитання. Попросив сестру яка проживає в Польщі оплатити наші довідки про несумісність, але коли вона оплачувала то забула вписати наші імена, чи це не проблема? Підтвердження про оплату звісно маю)
-
В мене теж таке питання, в університеті сказали «поки на облік не стану - диплом не дадуть» Цікаво, чи пришлють мені якийсь дозапит? Я закінчила університет вже тут, в Канаді (онлайн останній курс)
-
Маю думку все ж продовжити work permit до 31 березня з аргументацією, що можна не вкластися в імміграційний процес
-
А ви якось взагалі вказували те, що ви на обліку? Це треба вказувати? По факту ж служби не було
-
В черзі
-
Отримав новий канадський паспорт на 10 років 🙃
-
Наоборот, більшість чекає відкриття кордонів щоб виїхати.
22 Jan 2023, 05:40
111967/230797
3 minutes ago