Імміграція до Манітоби
-
Теоретично можливо. Один з батьків буде основним заявником, дитина буде dependent child. Але для цієї програми хоча б один за батьків повинен бути в Канаді і діє програма тільки до жовтня 2024
-
Я писала вище, що вже визнається для economic mobility pathway pilot, так шо може скоро і для інших програм будуть приймати 🤞
-
У чаті появились імміграційні консультанти і надсилають пряму рекламу учасникам чату. Дайте знати, будемо блокувати такі профілі. Чат для самостійної імміграції.
-
Сам центр IELTS ще в релізі зазначав, що тест очікується бути acceptable для імміграції в цілому, тож так, має бути скоро
-
Так, це я знаю. Того і намагаюся все дізнатися, щоб зробити висновки до мого ПР. Я вже чекаю портал 2
-
Ні, немає :( але ситуація нестандартна. Можливо, я повинна єю опікуватися? А не мої батьки
-
Дякую. Тобто на даний момент ніякої можливості отримати пр для неї немає 🤔
-
Племінниця не є у списку. Більше того, вона є неповнолітньою. Довіреності мало. Ваші батьки мають мати опікунство над дитиною. При живому батькові це неможливо.
-
Підкажіть будь ласка, хто виготовляв паспорт якщо старий дійсний ще півтора року… питання в консула були, що ще рано приїдеш пізніше і т. д. Чи яка підстава у тебе для виготовлення? Знаю, що законом дозволяється мати 2 дійсні закордонні паспорти
-
Так, це ж федеральний етап. Будуть гепи в цій формі - потім можуть дозапит надіслати с проханням розповісти де ви були і що робили:)
-
Навіть ті роботи, що були менше 6 місяців?
-
А якщо подати вашого брата та племінницю окремо від батьків
-
Повністю всю свою історію.
-
Підкажіть будь ласка на федерал. Етапі у формі IMM5669 треба вказувати тільки ту роботу що клеймлю, чи всю неофіційну роботу також?
-
Добре, дякую
-
тільки на головного апліканта, чи на всіх?
-
фух, добре, дякую)
-
Ні, на федеральному етапі ви тільки вказуєте, де робили, без довідок.
-
чоловік головний аплікант, в нього було одне місце роботи, а в мене там 5 різних місць + фріланс. в мене є трудова та виписка з пенсійного, мені потрібно буде довідками з місць роботи стаж підтверджувати? 🙄
-
На всіх дорослих, якщо не помиляюсь.
22 Jan 2023, 05:40
112199/231946
2 minutes ago