Імміграція до Манітоби
-
чоловік головний аплікант, в нього було одне місце роботи, а в мене там 5 різних місць + фріланс. в мене є трудова та виписка з пенсійного, мені потрібно буде довідками з місць роботи стаж підтверджувати? 🙄
-
На всіх
-
Всім привіт. Мене звати Іхсан, я турок з українським корінням. Можливо хтось здає кімнату, мені дуже потрібна. Даю гарантію чистоти та порядку. В мене в Вінніпезі є лише один друг українець, який допомагаю як може. На жаль я не розумію українську мову, тому якщо ви шукаєте порядного сусіда, можете написати мені в особисті повідомлення. Дякую за увагу, всім гарного вечора
-
Пане WES, вітаю! Як Ви думаете,можливо питання дивне,але спитаю. Чоловік трак драйвер, я менеджер .бали для SWM у нас однакові, кого краще робити головним аплікантом? Я мою на увазі ,що може більше шансів через професію? Ну тобто моя чи чоловіка більш може бути затребувана? Чи це не важливо? Дякую!
-
Всім привіт. Моєму другові потрібна допомога. Він живе в дуже жахливих умовах і за велику суму. Він турок з українським корінням. Можливо хтось ЗДАЄ кімнату? Даю гарантію, що він порядна людина та буде дотримуватись чистоти як в кімнаті так і в домі. Він не знає українську і погано розмовляє англійською, тому можете писати мені. Я теж намагаюсь йому знайти житло, але поки немає варіантів. Тому пишу в цю групу. Дякую за увагу, гарного вечора
-
Доброго вечора! Пан @western9 і всі, хто знає, важлива ваша думка. Якщо при подачі на візу CUAET я округляла роки досвіду роботи і не вказувала короткострокові роботи. То при заповнені інформації про досвід роботи на номінацію/федеральний етап інфа по датам/короткостроковим роботам може трохи відрізнятися від тої, яка була зазначена на візу?