Імміграція до Манітоби
-
На всіх дорослих, якщо не помиляюсь.
-
На всіх
-
Всім привіт. Мене звати Іхсан, я турок з українським корінням. Можливо хтось здає кімнату, мені дуже потрібна. Даю гарантію чистоти та порядку. В мене в Вінніпезі є лише один друг українець, який допомагаю як може. На жаль я не розумію українську мову, тому якщо ви шукаєте порядного сусіда, можете написати мені в особисті повідомлення. Дякую за увагу, всім гарного вечора
-
Заповнюю заявку на номінацію. Як дітям вказати освіту? Чи треба вказувати, що до певного періоду вчились в Україні, а потім в Канаді? Чим підтверджувати освіту в Україні?
-
Чи то треба вказувати тільки закінчену освіту? А якщо діти ще тільки вчаться в початковій школі, то їм в цьому полі нічого не заповнювати?
-
Що тут вибирати дитині, яка зараз вчиться в початковій школі?
-
Пане WES, вітаю! Як Ви думаете,можливо питання дивне,але спитаю. Чоловік трак драйвер, я менеджер .бали для SWM у нас однакові, кого краще робити головним аплікантом? Я мою на увазі ,що може більше шансів через професію? Ну тобто моя чи чоловіка більш може бути затребувана? Чи це не важливо? Дякую!
-
Всім привіт. Моєму другові потрібна допомога. Він живе в дуже жахливих умовах і за велику суму. Він турок з українським корінням. Можливо хтось ЗДАЄ кімнату? Даю гарантію, що він порядна людина та буде дотримуватись чистоти як в кімнаті так і в домі. Він не знає українську і погано розмовляє англійською, тому можете писати мені. Я теж намагаюсь йому знайти житло, але поки немає варіантів. Тому пишу в цю групу. Дякую за увагу, гарного вечора
-
Вибираєте 10 років, ставите incomplete
-
Запитайте тут, це українки живуть. Мати з донькою.
-
Уе вже федеральний етап у вас?
-
Він від себе,а я від себе? А кого швидше оберуть,потім вказувати членів родини? Чи це відразу треба в EOI , що є чоловік/дружина?
-
Truck driver професія в приіорітеті і часто є у occupation specific list. Але ви можете обоє подати ЕОІ, і як вас відберуть когось, то один буде головним аплікантом. Подивитися кого швидше відберуть.
-
Дякую!
-
В EOI ви тільки вказуєте, скільки людей імігрує з вами. А далі вже хто отримав LAA першим, на того й заповните заявку. Хто отримає другим - нічого не робіть, одна аплікація на сімʼю має бути.
-
Yes
-
Доброго вечора! Пан @western9 і всі, хто знає, важлива ваша думка. Якщо при подачі на візу CUAET я округляла роки досвіду роботи і не вказувала короткострокові роботи. То при заповнені інформації про досвід роботи на номінацію/федеральний етап інфа по датам/короткостроковим роботам може трохи відрізнятися від тої, яка була зазначена на візу?
-
Дякую. Але я щось не бачу, де тут вибрати incomplete
-
Ну невже ви не бачите там галочки Present ? Ставте її. Це буде означати що дитина вчиться. Все це пояснено у відео 3
-
Дякую велике!
22 Jan 2023, 05:40
112218/230031
42 minutes ago