Імміграція до Манітоби
-
Якщо заповнюю на SWO писати НІ? Бо Питання за останні 6 місяців, а я перейшла на іншу роботу "Have you been working in Manitoba full-time for the same employer for the last six months?"
-
зараз пишу і розумію, що в мене жахлива українська. прошу у всіх вибачення за це
-
Та всі ми люди і офіцери це розуміють У роботодавця питали, чи не пропускає чоловік роботу. За 3 місяці кілька разів він брав додатковий вихідний, бо або хворів, або були справи І це ок, головне щоб ви систематично не прогулювали
-
Все добре. Це ж свята Вам повиннi були оплатити цi днi
-
Дякую, а за фінанси не підкажете? Я б хотіла вказати 12 тисяч, але в мене більше. Хочу вказати 12, тому що можливо буду використовувати інші гроші.
-
Ок. Тоді ставите Ні
-
Так
-
Ви відпрацювали 6 місяців в одного роботодавця і пішли на іншу роботу?
-
Він не зможе кваліфікуватись у 18 років. Не набере балів.
-
Все буде добре.
-
Так, оплачують, по грошам те саме що завжди наче, а по годинам менше 😅
-
Я зрозуміла . Спасибі вам велике.
-
Він має право, але у 18 років він не зможе податись за жодною з програм. В нього не буде ні досвіду роботи, ні освіти, щоб набрати бали. Сенсу цього робити нема. Разом з батьками імміграція буде в рази швидшою.
-
Дуже дякую!
-
Вказуєте те, що у вас є на даний момент. Ви ж потім будете додавати документи на етапі номінації. Буде більше - ок. Буде менше - ок. Головне, щоб не менше від мінімальної суми
-
Він зараз закінчує 12 клас і вступає до інституту. Англійська знає добре. Я маю на увазі, чи має він право подаватись у 18 без батьків.
-
Зазвичай, коли присилають лист про сплату за біометрію, там є посилання на онлайн-ресурс для оплати; квитанцію про оплату відправляють веб-формою, додаючи їх до заявки; і аж потім отримуюють лист-запрошення, з яким можна зробити апойнтмент і здати біометрію. Якщо вам не приходив лист про необхідність оплати, а одразу прийшло запрошення, то може вам і не треба за неї платити. Бо для українців, що прибули за програмою CUAET, діють пост-CUAET заходи, відповідно дл яких українці звільняються від оплати за новий Work Permit, Study Permit, Visitor Recotd, Biometric Collection і щомь там іще. Ця інформація є на урядовому сайті
-
Я слот не зловила і просто писала кожен день імейл і думаю я зловила нерви консула😂 і він назначив мені апоінтмент ) я полетіла в Торонто і все зробила, паспорт поштою прислали в вінні)
-
Зрозуміла, дуже дякую - ще раз перечитала листа та впевнилася, що син підпадає під виключення та платити не треба 😊 Дякую!
-
Вам також ! Удачі🤞🏻 Сподіваюсь консула в чаті нема , бо він мене не дуже любить 😂
22 Jan 2023, 05:40
112371/230493
4 minutes ago