Імміграція до Манітоби
-
Я подав на PR по SWO то як дізнатись де буде розгляд?
-
Є дев'ять професій - compulsory trades, які вимагають обов'язкового реєстрування у apprenticeship або сертифікації. www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/compulsarytrades.html
-
Trades це, якщо простими словами, робітничі професії. Не всі робітничі професії є регульованими, лише декілька.
-
Ну я вибрав писати про Automobile Mechanic він входить в список trades, але в пепеліку цих 9 немає
-
Це якщо ви маєте на увазі тільки trades. Є багато інших професій, які регульовані (вчитель, лікар тощо)
-
Тоді простими словами, якщо професія яку я вибрав для сетелмент плану на еміграцію, не входить в список цих 9 професій, то я можу вибирати що вона не регультвана?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices.html
-
Тоді я можу вибирати що не регульована?
-
Ви подалися на номінацію по SWO і чекаєте зараз, правильно? SWO це один із напрямів провінційної програми Манітоби і ваші документи розглядати, і номінацію вам видавати буде Манітоба. А от після отримання номінації ви вже подаєтесь на федеральний (зверніть увагу на це слово) етап, тобто безпосередньо на сам PR. Там вашу заявку буде розглядати якийсь із офісів IRCC десь у Канаді. В який ви потрапите - не відомо. Це внутрішні справи IRCC яким чином вони ці заявки розподіляють між офісами та офіцерами.
-
На офіційному сайті є інформація
-
Доброго дня. Питання щодо медичного обслуговування в Канаді. Якщо ти приїхав по програмі CUAET, і ще не працюєш, як потрапити до лікаря наприклад ендокринолога, і чи це буде безкоштовним? І взагалі медицина в Канаді тільки платна?Дякую.
-
Дуже дякую
-
Якщо вашої професії не має в списку регульованих, то так, вибираєте нерегульована.
-
Дякую
-
І сюди t.me/UkrainianCanadians
-
З такими питаннями сюди t.me/ManitobaLife
-
Доброї ночі, у вас закриті приватні повідомлення. Можу написати про мій досвід з медициною у Вініпезі.Якщо цікаво, то напишіть мені.
-
Дякую. Цікаво
-
petition.president.gov.ua/petition/208314?fbclid=IwAR3g_V9zFqw6x9FzmY8Ty9oeqlODe1_1IY4XFidDQNlX7jDE0SSdvcB_2Ns
-
?, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
112538/231594
20 minutes ago