Імміграція до Манітоби
-
Цей чат просто забрав їхній хліб 🤪 з одного боку, це дуже сумно, а з іншого я така вдячна всім активним учасникам 🙏❤️
-
Добрий вечір. Є посилання на офіційний сайт, де написано, що англійську мову для TEER 0-3 здавати не треба? (Роботодавець просить)
-
І не кажіть. Деколи враження, що деякі наші ж україномовні ліцензовані консультанти роблять все, щоб здорожчити імміграцію для українців.
-
Те саме))
-
Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову 😂
-
Дякую
-
Всім привіт. Якщо я подався на провінційну програму 1 січня, та додав стейтменти з вересня по листопад, так як ще не було за грудень, мені потрібно його додати до заявки чи їм буде достатньо тих що я відправив? Дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/assessment/
-
Я не додавала. Це неможливо технічно. Не переживайте
-
Якщо отримав номінацію без тесту з англійської, то коли подаєшся на Express Entry все одно треба буде підтвердити знання англійської ( IELTS або CELPIP) ?
-
Ви повинні писати доступні вам по факту на рахунку гроші. Кредити то інша тема. Інфа від МПНП
-
Випийте чаю з м'яти і дальше розслябляйтеся. Ви не можете нічого змінити, тільки очікувати.
-
Порадьте - через 4 дні мине 6 місяців очікування на номінацію...хвилюємося вже давненько..)) - - коли пора вже впадати в істерику..?!
-
Ви вже не можете йти по ЕЕ, якщо не вказали під час подачі на номінацію. Крім того, там вимоги до мови від CLB7+, набагто більше грошей потрібно мати тощо.
-
я точно незнаю ну ця компанія набирає українців на роботу пов'язана з нафтою, тому і питаю може щось знає про це
-
доброго дня, порадьте будь-ласка, інструктора з водіння. Дякую
-
Ця жінка є працівником центру. який яскину вище vdnesc.ca/our-staff/
-
На тій візитці про нафтові вакасії є референс до цього сайту
-
На федеральний етап як provincial nominee thru economic immigration. www.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk&t=8s
-
Funding Provided by: The Government of Canada The Manitoba Government
22 Jan 2023, 05:40
112678/230720
35 minutes ago