Імміграція до Манітоби
-
ну нема розуміння, чеки йому давали а податки із них були сплачені чи ні?
-
Все це і правда виглядає неофіційною роботою
-
Я про це не думала, бо він завжди говорив що без проблем надасть всі необхідні документи
-
А що ж в тому листі було? Потрібно дзвонити на фірму чи хто там у них відповідальний і казати, що як не дадуть довідку, то будете звертатися у відповідні органи. Зазвичай вони уникають ситуацій з перевіряючими органами
-
То хтось знає чи потрібно зараз всім здавати біометрію на федеральний етап? Дякую
-
Ні, чекайте на запит про оплату і прохання знову її здати.
-
Так, всім хто засабмітив аплікації після 14 червня 2023
-
У мене такі ж самі красавці, але старий лист на руках є. Я знала що вони мудаки та перед звільненням взяла лист. Після звільнення тепер повний ігнор. Оновлювати дату коли я звільнилась в листі не хочуть, roe не видають. Звернулась зі скаргою до service canada, зараз вони намагаються взяти з них roe, якщо ні то сказали оштрафують. Я ще чекаю, але буду прикладати як доказ старий лист працевлаштування, всі пейстаби, заяву на звільнення і скаргу в сервіс Канада 😀
-
Дякую. Не знаєте, на дітей також?
-
дякую, а є лінк де можна відстежувати навантаження?
-
А чи не буде швидше оплатити одразу?
-
Від 1 до 6-7 місяців.
-
Навіть на біометрію запита небуло ?
-
Я гадаю ви правильно вчинили, що повідомили
-
Сподіваюсь сервіс Канада допоможе, а ці засранці отримають штраф і наступного разу не будуть так себе поводити.
-
Дякую
-
Знайшов таке, може цікаво
-
‼️ Права працівників в Канаді🇨🇦 - ЗАХИЩЕНІ ❓ Права працівників в Канаді ЗАХИЩЕНІ, бувають випадки коли роботодавець зловживає своєю владою, але в канаді дуже добре працюють служби, які можуть "ПРИЗЕМЛИТИ" НЕДОБРОСОВІСНОГО роботодавця, не бійтеяся до них звертатися. ✅ Ваш роботодавець повинен: 🔹надати вам інформацію про ваші права надати вам підписану копію вашої трудової угоди в перший день роботи або до нього 🔹платити вам за вашу роботу, як зазначено у вашому трудовому договорі. Це включає понаднормову роботу, якщо вона включена у вашу угоду 🔹докладати розумних зусиль, щоб забезпечити вам робоче місце, вільне від насильства, включаючи репресії дотримуйтесь стандартів працевлаштування та працевлаштування провінції чи території, де ви працюєте 🔹отримати та оплатити приватне медичне страхування, яке покриває вашу невідкладну медичну допомогу, доки ви не отримаєте право на провінційне або територіальне медичне страхування (див. розділ «Медичне страхування», щоб дізнатися про винятки) 🔹докладати розумних зусиль, щоб надати вам доступ до медичних послуг, якщо ви отримали травму або захворіли на робочому місці ✅ Як отримати допомогу Якщо ваш роботодавець порушує правила , ви повинні повідомити про це . 📲 Телефонуйте на консультаційну службу служби Канади: 1-866-602-9448 🔵Ця послуга є конфіденційною. Служба Канади не повідомить вашому роботодавцю, що ви телефонували 🔵Ви можете поговорити з агентом Service Canada однією з понад 200 мов 🔵Ви можете залишити анонімне повідомлення, щоб повідомити про свої проблеми. Усі дзвінки сприймаються серйозно та можуть бути розслідувані. 🆘 Ви також можете повідомити про порушення Службі Канади за допомогою цієї онлайн-форми 🇨🇦 ДЖЕРЕЛО ✅ ПОДАННЯ скарги щодо трудових стандартів до Програми праці: заповніть форму👇 👉 Форма грошової та негрошової скарги 🇨🇦 ДЖЕРЕЛО 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram чат: t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Ого!!! Оце так ситуація.. я би не хотіла собі таких проблем. Дуже сподівалась, що тут люди порядні
-
Нажаль, щодо дітей не знаю. Здається, діти до певного віку її не здають. Можливо, хтось підкаже щодо цього. Оплативши відразу з подачею на федеральний етап ви економите трохи час (так як поки прийдеться запит на оплату біометрії, потім ви відправляєте їм чеки і чекаєте на сам запит може пройти декілька тижнів)
22 Jan 2023, 05:40
112770/234665
about a minute ago