Імміграція до Манітоби
-
Спочатку бронювання має підтвердити авіалінія
-
Після купівлі , через хвилин 5-10
-
Вже після онлайн реєстрації чи відразу після купівлі?
-
Вам прийдуть квитки на мейл
-
Чи хтось бронював квитки через “kiwi”?
-
Ваші приклади це як інструкція по експуатації тут😂😉. Ок, дякую ще раз
-
О, так, у прикладі помилка, сплутав family and first name.. Але то ж і приклад, а не реальний EOI 😂
-
дякую
-
Та сама індустрія. НОС може трохи відрізнятися. По закритому перміті взагалі це дуже сильно контролюють. Чи буде таке саме відношення для тих, у кого open work permit, чесно кажучи не знаю.
-
Що мається на увазі «релевантноі роботи»? Тобто повине бути той самий Нок ?
-
Працювала без контрактів, всі рахунки у всіх банках вже 2 роки як закриті, референдуми від клієнтів є. Останні 2 роки працюю офіційно на компанію закордоном
-
Дуже важливо, щоб офіцер зрозумів, що той ФОП працював такий самий час як необхідно для фултайму.
-
Перевірте, чи ви добре повідповідали за запитання.
-
Можуть бути питання в офіцера. Як пощастить. Тут просто логічно все, як писали вже адміни та решта, що пройшли цей процес. Ви ФОП, докажіть, що ви справді підприємець, потім що ви справді працювали в вказаній галузі і надавали послуги, де договори з клієнтами?, де акти виконаних робіт чи інвойси, де факт, що вам заплатили за роботу і факт сплачених податків.
-
Приклад #EOI SWM
-
Дякуґ
-
Так. Ви повинні надати джоб офер, де буде вказана кількість годин та зарплата, посада.
-
А ну то я знаю, злякався)Доречі а що якщо працюєш фул в А і парт тайм в Б і обидві вказано в заявці , і наприклад хочеш потім повністю перейти на фул в Б ,це також все через офіцерів?
-
Його немає(
-
Саме так. Зміна роботи можлива тільки за погодженням офіцера.
22 Jan 2023, 05:40
1127/232098
8 minutes ago