Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Mari Mari! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, коли брат отримає PR і якщо ця програма на той момент ще буде діяти. Але ви повинні на момент вашої подачі також бути в Канаді.
-
Можете додати і дружини виписку, і свою виписку.
-
В мене є знайомий, який чекає з 2 чи 3 травня. Здається, ще не отримав. Писав до них, нічого конкретного не відповіли, лише чекайте, зараз розгляд може тривати до 9 місяців.
-
Я молюся, і вдень, і в ночі Я плекаю, і маю надію, Що спрацює, хоч раз у житті - Тяжко взятая довідка з Дії! Ні перміт, ні джоб оффер не варті Ні уваги, ні часу, ні мрії, Резидентство отримаю зразу, Якщо маю я довідку з Дії! Ні хелс-карти не хочу, ні навіть Тих грошей, що на карту надходять Бо і перший, і другий портали Лиш на довідку з Дії приходять. Якщо хочеш везунчиком стати, І здійснити усі свої мрії, То не слухай нікого, й оформлюй З несудимості довідку в Дії!
-
Individuals who hold a Work/Study/Visitor Permits must report all absences to Manitoba Health in order to remain eligible for coverage while outside of the province. If you plan on taking your spouse or children with you, you will need to inform Manitoba Health to ensure their continued coverage. If you are planning to temporarily reside outside of Manitoba for 90 days or more in a 12-month period, please report your departure to Manitoba Health to ensure that you continue to have uninterrupted coverage.
-
Your provincial or territorial health plan will cover only part, if any, of medical expenses outside Canada and will not pay up front. Furthermore, it will become invalid if you live elsewhere beyond a certain length of time – generally six to eight months, depending on your province or territory
-
Вітаємо, Rose Is My Life! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А можна питання? Це обовʼязково? І навіщо їх повідомляти? Бо наші батьки поїхали і мабуть пів року точно не буде їх, а можливо і більше.
-
Please enter the amount of liquid, transferable settlement funds available to you (CDN$) Чи працює тут сума враховуючи автомобіль?
-
Сама довідка може виступати додатковим документом, вона не містить дані про посаду та обов'язки. Потрібно довідка від роботодавця. Якщо не має можливості взяти довідку від роботодавця, то беремо ОК5+2 референси від бувших колег, які засвідчують вашу посаду та обов'язки.