Імміграція до Манітоби
-
Дуже лояльно з боку IRCC) ситуація не просто misrepresentation, а конкретно укриття важливої інформації. Але PR, ймовірно, отримає
-
Підкажіть будь ласка, у documents list є така вимога "You must include a copy of your language test results with your application to IRCC." Як це зробити?
-
Таке враження наче це Микіля Азіров написав :)
-
А є якісь апдейти по українцю з кримінальною справою за ухиляння? Є шанси у нього, як думаєте?
-
А ось і підвердження що якщо жив у Криму запросять справку з рф. А пан Дмитро писав що не потрібна вона…
-
Розумію ) я вже відправила просто текстом відповідь, а через 2 дні почала думати чи не потрібно було файлом😊
-
Я також думаю, що отримає, головне добре набрехти у посненнях. Типу не хотів вбивати українців... не підтримю путіна....
-
ну цього я не знаю, я купу повідомлень отримую в приват, на які не даю жодної відповіді, але це сьогодні було найцікавіше. Особисто я людину не знаю.
-
Поки немає жодних новин. Я буду тримати в курсі.
-
Цікава ситуація 🤔 Громадянство раші отримано в Криму після окупації чи на території самої росії?
-
Просто…дізнатись, що у людини є інше громадянство не так і важко… Те саме роблять до прикладу, коли людина оформлює кожного разу новий паспорт )))
-
Отут, як на мене, і криється причина, по якій можна виправдатись…якщо паспорт кримський 🙄
-
Взагалі цікаво. Це має бути порушена справа і оголошена підозра цій людині. Я би радив контактувати із адвокатом в Україні та трясти поліцію на законність їх дій. Скоріш за все були допущені порушення.
-
vm.tiktok.com/ZGej1gS3M/
-
Вітаємо, Liubmyla Lekiashvili! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А що, якщо мати подвійне громадянство то це може негативно вплинути на отримання резиденства в Канаді? 🤔
-
У чому різниця?
-
Ні, якщо ви обидва громадянства вказали в своїй заявці. А людина зі скріну приховала наявність іншого громадянства, тому і потрапила у халепу.
-
подвійне чи два?
-
Доброго вечора, хто летітиме в березні один і ще не купив квитки і хоче компанію з задоволенням можу скласти компанію, а то страшно (з Польщі Варшава/Вроцлав) після 20 березня
22 Jan 2023, 05:40
113112/233552
11 minutes ago