Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо є діючий workpermit у доньки ще на 1 рік (видали на короткий термін при в"їзді), вона ще студентка і хоче довчитися в Європі. Чи обов"язково їй приїжджати до Канади, щоб податися на продовження перміту через зняття обмежень? Чи можу я подати її звідси і на пошту отримати?
-
Доброго дня, планую подаватися на провінційну програму swm. На даний момент я маю 700 балів. Але диплом про вищу освіту я отримаю лише літом. Якщо я не пройду з цим балом чи можливо після отримання диплому його додати в свою аплікацію щоб отримати додаткові бали?
-
Добрий вечір. Я на федеральному рівні с травня. Зараз мої доньки закінчили навчання в університеті та будуть подаватися на Work Permit. Чи треба мені повідомляти про ці зміни у моїх dependents? Додавати дипломи, Work Permits, повідомляти про те що вони працюють (employee letter чи job offer)?
-
Добрий вечір. Маю таке питання , працюю на одній фірмі майже 6 місяців. Зараз хочуть мене підвищити, обовʼязки будуть такі самі , тільки додають в мої обовʼязки навчання нових співробітників. Таке питання чи можу я прийняти це підвищення та подавати коли буде 6 місяців , чи не можна змінювати назву і треба працювати як раніше до подачі на номінацію? Дякую
-
Чи потрібно буде це якось пояснювати при створенні аплікації?
-
Так, можна.
-
Всім привіт, в мене таке питання можливо хтось знає відповідь. Планую летіти у Німеччину робити другий закордонний паспорт у ДП «Документ» так як старарий закінчується. І як подамся на новий буду повертатися на зад у Канаду. Чи можливу там оформити доставку, що коли він буде готовий щоб його доставили мені по адресі, або можна і навіть в консульство в Торонто?
-
Дуже дякую
-
Дуже вам дякую за відповідь.
-
Привіт! Підскажіть, якщо зробили виправлення в EOI, то треба по новій її відправляти? Чи виправлення підтягнеться до попередньої заявки?
-
Доброго вечора Якщо вчився 2 роки і 5 місяців у коледжі, а після його закінчення ще навчався рік в училищі, в EOI вказувати post-secondary degree 3 or more years?
-
Добрий вечір! Маю декілька питань: 1.Якщо закінчив 11 класів в Україні та ще продовжується здобування вищої освіти(бакалаврат, дистанційно, 3 курс) то в EOI потрібно вказувати highest level of education 10 years secondary? 2. Наскільки важливо на етапі заповнення мати профіль EXPRESS ENTRY?