Імміграція до Манітоби
-
Можете, будь ласка, мені пояснити яка привілея у наявності ЕЕ? Та як зʼясувати що eligible для цього.
-
Дуже дякую, друзі
-
Ага, зрозуміло. Не мій рівень) Дивився відео то, але там про ЕЕ він не уточнював. Тому й вирішив запитати тут.
-
термін розгляду заявки з ЕЕ на федеральному рівні меньший, ніж без нього. Там треба набрати 67 кваліфікаційних балів, щоб пропустила система далі. Пошукайте в інтернеті ту таблицю і порахуйте там бали. Для ЕЕ потрібен набагато вищій бал з мови, та більше грошей на рахунку.
-
Англійська трохи вище середньго. Ietls вийшов 6 overall. Speaking 7 Reading 5 Writing 5,5 Listening 5,5
-
Для реєстрації у Express Entry, вам потрібно: - мати досвід роботи у професіях категорій 0, 1, 2, 3 - мати англійську не нижче IETLS 6.0 по кожному модулю окремо - мати післяшкільну освіту, верифіковану канадським центром оцінювання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html
-
Дякую за відповідь. Чи потрібні job offers чи employees letters? Бо доньки починають працювати фултайм.
-
Я перепрошую, а по ЕЕ можна швидше ПР получити? Бо я щось полінувався мову здати … а по остальним критеріям підхожу..🤔може то варто заморочитись