Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Заявку EOI по SW заповнила. Скажіть, будь ласка, як завантажити application report з мого акаунту? Щиро вдячна.
-
Добро вечора спільното, маю питання трохи дивне, скільки балів чи взагалі дають бали за освіту (саме коледж в Україні, чоловік навчався після 9 класу 4 роки), бо трохи незрозуміла інформація на офіційному сайті стосовно саме цього. Дякую за пояснення.
-
WES мені таке колись оцінив як 'Secondary school diploma and diploma (two years)
-
Дякую за відповідь🙏мене цікавить, що саме тут обирати, готуємо до PR документи. Не можемо розібратись, виходить після 9 класу 3 роки і 10 місяців коледжу.
-
В мене просто ще був інститут і його оцінили як мастер, тому коледжем я не переймався
-
Думаю те що ви виділили підходить
-
Скажіть, будь ласка, це потрібно онлайн повідомляти чи як? Як правильно зробити? Дякую
-
Друзья,я турецкий курд украинского происхождения и знаю турецкий язык академически и училась на медицинском факультете в Турции и мне 22 года и из моей семьи у меня никого нет.Все делаю сама с вашей помощью.Я пиаритесь 🤗. Я изучаю язык в дневном колледже в Винипеге и работал в строительном профсоюзе.Я дополнительно работал в Торонто и других секторах в течение 2,5 лет.Мне нужна работа в Винипеге, где я могу работать с чеком, 9 часов в день за 30 дней в месяц за 20 долларов. Не могли бы вы мне помочь? Я хочу собрать деньги на школу, пожалуйста Friends, I am a Turkish Kurd of Ukrainian origin and I know Turkish academically and I studied as a medical student in Turkey and I am 22 years old and I have no one from my family. I do everything on my own with your help. I have PR 🤗. I am studying language at a day college in Winipeg and I worked at the construction union. I worked extra in Toronto and other sectors for 2.5 years. I need a job in Winipeg where I can work with a check, 9 hours a day for 30 days a month for $20. Can you please help me. I want to raise money for school please
-
Friends, I am really interested in business, how do you do it? Language training during the day, then business, how do we do it? Can those who do it help me and teach me?
-
Підкажіть будь ласка чи впустять в Канаду якщо дія паспорта закінчиться через 1.5 місяці?
-
А Ви де взагалі?
-
Як?
-
Терміново робіть новий.
-
Ви розумієте що за 1,5міс можете навіть у Посольство не потрапити Це по-перше! По-друге віза буде мати строк дії паспорту.
-
У чому проблема зробити новий?
-
Що таке ЮК?
-
часу вкрай мало як на мене
-
Спочатку айді 10 днів мінімум потім закордонний 7 мінімум
-
Плануємо повернутися приблизно 10 лютого, а віза і сам паспорт буде до 2 березня)
-
Мати внутрішній паспорт треба з 14 років. Можете замовити послугу прискореного оформлення паспортів одночасно. Близько двох тижнів це займе в Україні
22 Jan 2023, 05:40
113270/232572
7 minutes ago