Імміграція до Манітоби
-
Я перепрошую, а чи обовʼязково мати паперовий варіант? В мене тільки електронний з 2019 року, але на ньому не бачу строку валідності
-
Доречі, а апостиль тепер буде обовʼязковим на перекладах? Чи можна спокійно зі старими перекладами з клятвою перекладача іти далі?
-
Можна. Для Канади внутрішнього нічого не змінюється.
-
Він визнається з 11.01 це 100%. Чи буде вимагатись, не ясно, але мені нотаріус казала, що консульство може сказати ідіть робити апостиль(я так розумію, це від загрузки у них залежить)
-
залежить від того на який період у вас від початку був. якщо був одразу на 3 роки, то скоріше за все на більше не продовжать у мене був менше чим на 3 через закінчення дії паспорта, коли зробила новий паспорт, то продовжили ще на 3 роки чоловік мав на 3 одразу, паспорт ще довго діє, то не дали на довше
-
Тобто фото не потрібно одразу, тільки після запиту?
-
Де бачили?
-
Я просто бачила новини про апостиль, а чи буде він тепер вимагатись, чи просто визнається - не зрозуміла
-
Доброго дня. Скажіть чи є вже успішні кейси хто подовжував ворк перміт? Чи присилають з тими ж датами що і був?
-
Хіба щось змінилось?
-
Дякую за відповідь
-
Зрозумів, дякую
-
Фото потрібно два рази надавати. Перший раз, коли сабмітите аплікацію на федеральному етапі, в потім вже під час порталу 2.
-
Підходить
-
Обов'язково повинні бути на рахунку. Як інакше ви підтвердите ці кошти?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо подавалась по SWM і вказала суму, яка доступна. Але половина тих грошей є на карточці, а половина готівкою. Чи підходить так?Чи обов’язково та сума має бути на банківському рахунку?
-
Саме це я і мав на увазі
-
Кошти є вимогою і ви повинні надати виписки із банку. Але при SWM можуть врахувати вашу заробітну плату
-
Кошти, здається, потрібно для swo. Для swm підтвердженням є довготривалий контракт. Хіба ні?
-
от я власне про це і подумала. Дякую за відповідь
22 Jan 2023, 05:40
113373/234489
6 minutes ago