Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, якщо хтось звертався/знає, контакти імміграційного консультанта до Манітоби? Дякую
-
Так, пробували на різних айфонах.
-
Думав проблема у мене в телефоні. Почали намагатися зробити теж саме на інших телефонах знайомі і нічого не вийшло. У кінці кінців встановив монобанк і увійшов.
-
Краще все вказувати
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка як порахувати гроші для номінації від провінції. 1) чи мінусувати кредити на кредитці? 2) чи мінусувати кредит на компʼютер? Чи телефон? 3) чи додавати гроші в пенсійному накопичувальному фонді? 4) або можна вказати просто кількість грошей на сейвінг акаунті?
-
Я зробила. Так, мала деякі проблеми, але все вийшло
-
Всім салют! Хто користувався картою банку Revolut ? Планую летіти ,а наліка немає. Оплата картою на суму 5-10тис.$ проходить?(навчання в автошколі) Чи можна обійтися без бумаг взагалі?
-
Не зміг найти відповідь в пошуку ( хоча вона 100% тут є) , та все ж нагадайте будь ласка. Кого треба повідомити про новий WP крім роботодавця? Чи що треба зробити?
-
Якщо револют оформлений на українські документи , а не европейське внж то взагалі не буду працювати в Канаді
-
Вказати кількість грошей доступну вам у будь-який момент
-
Через епл пей працює
-
Приписне давайте.
-
Не має взагалі.
-
Деколи бувають транзакції, які вимагають фізичної картки.
-
Якщо надасте відразу, то потім не будете мати додаткового запиту від IRCC
-
Привіт, таке запитання, хто вже подавався на федеральний етап, ти потрібно військовий квиток?
-
Service Canada.
-
Таке є.
-
Доброго здоров'я! Хтось знає коли буде найближча вибірка по SWM?
22 Jan 2023, 05:40
113462/234480
20 minutes ago