Імміграція до Манітоби
-
це ок
-
Я правильно розумію, що в очікуванні номінації потрібно орієнтуватися на бали, які оприлюднюються на офіційному сайті? У нас 760 балів, це означає, що коли мінімальна вибірка буде меншою, нас точно оберуть? Або також не факт?
-
Питання скільки в кого часу аплікація була в статусі Assessment in Process ? І це окей якщо в мене вже місяць в такому статусі ?
-
В інтернеті сотні зразків, не думаю, що хтось тут вам надасть зразок
-
Добрий вечір, можливо, у когось є фото-зразок job offer від роботодавця для подачі на номінацію через swm?
-
Аплікацій індусів у сотні разів більше :)
-
Ні, немає
-
Може є схеми для прискорення отримання номінації ? 😂
-
Але чи потрібно орієнтуватися на бали? якщо 760 шансів є?
-
Не знаєте як прискорити отримання листа на здачу біометріі😊? Сплатила 2 місяці тому і тиша.
-
760 це добрий бал. Ви можете переглянути вибірки за 2023 рік та глянути, які були бали. Це не показник чи закономірність, звісно, але дасть ідею
-
дякую)
-
В тому коменті говорилося про сканування чіпу на загранпаспорті. Для документів краще на сканері, але багато людей писали, що завантажили без проблем скани з телефонів.
-
можна відсканувати документи через скан, а можна через телефон? чи є якісь вимоги до сканів?
-
В когось тут в чаті ще так було?
-
Доброго вечора. Перепрошую, в якщо місяць був статус assessment in process, а потім знову став статус received. І такий статус уже три місяці. Чому так? Підкажіть, будь ласка, в чому причина може бути?
-
Ніхто цього не знає. Просто чекайте
-
У мене теж саме по програмі родичів. Не знаю, чи має сенс зателефонувати їм
-
У черговий раз нагадаю, що даний чат для самостійної імміграції. Учасники чату самостійно вирішують чи користуватися інформацією, яку тут поширюють. Жоден із адмінів чи модераторів даного Телеграм чату НЕ Є ПРОФЕСІЙНИМ імміграційним консультантом. Всю інформацію, яку тут поширюється, береться із офіційних джерел, веб-сайтів та досвіду інших аплікантів. Пам'ятайте, що кожний імміграційний кейс є індивідуальним і досвід інших може до вас не застосовуватися. Адміністрація чату НЕ НЕСЕ жодної відповідальності у випадку відмови у статусі постійного резидента будь-якого учасника чату.
-
Ну різні бувають люди, і у декого є очікування, що тут прямо імміграційний сервіс з інструкціями до викоання.
22 Jan 2023, 05:40
113530/230720
34 minutes ago