Імміграція до Манітоби
-
Можна їхати, але як буде телефонувати, то також врахуйте різницю в часі. Ви ж вночі телефон не візьмете 😃
-
Дякую
-
Доброго вечора! Підкажіть чи буде проблемою якщо на єтапі EIO-LAA я поїду в оплачувану відпустку до Европи на 2 тижні? Чи можу я лишати країну? Чи зможе офіцер зконтактувати зі мною якщо я буду не в Канаді (коли будуть телефонувати)?
-
Натисніть на #польща і пролистайте чат
-
Доброго вечора всім! Хто знає як витяг про несудимість з Польші взяти ?
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Апліканту майже ніколи. Можливо якщо великі сумніви про рівень мови (а ви її не здавали), Работодавцю так, телефонують.
-
Дякую! Можу спитати коли зазвичай телефонують після сабміту LAA?
-
Дякую за інформацію
-
Немає, крім вимоги, щоб компанія мала операційний та стабільний бізнес в Манітобі. Тобто роботодавець має мати можливість забезпечувати працівників фултайм, постійною роботою. Якщо це недавно створений бізнес, то МПНП окремо дивиться, проводить інтерв"ю з роботодавцем та може просити документи від роботодавця, щоб провести оцінку бізнесу.
-
На етапі EOI ніхто не буде вам телефонувати. Після отримання LAA також
-
Дуже дякую! Теоритично можу і взяти якщо звук увімкну🙃 Якщо їм не буде накладно дзвонити закордон..
-
Доброго вечора! Для SWM э вимоги до роботодавця окрім реєстрації в Манітобі? Вимоги до обороту капіталу, розміру підприємства, терміну існування в Манітобі?
-
Дякую, Дмитро!
-
Висновок щодо цього дає тільки МПНП. Якщо все офіційно, бізнес в Манітобі, є історія, стабільність, то на мою думку, проблем не мало б бути.
-
А чи можуть бути проблеми, якщо я там єдиний працівник? Бізнес стабільний, 20 років, але він сімейний і на фултаймі до мене нікого не було 😁 але абсолютно все в білу, маю всі пейстаби, я справді там працюю
-
Зрозуміло, дуже дякую Вам за інформацію :)
-
ЛАА - це запрошення подавати повну анкету з документами. Як все завантажите та здасте, просто чекайте до 6 міс (зараз може бути і більше)
-
Вам дзвонили на роботу? Чи майл писали?
-
Знайомий вчора отримав номінацію, чекав 2 місяці. Я чекаю 4 і ще не отримав)
22 Jan 2023, 05:40
113556/234475
7 minutes ago