Імміграція до Манітоби
-
Щоб на ПР подавати їх перміти на основі їх власних паспортів. Чи, якщо вони в них до 2025 року, то можна додавати до аплікації діючі стаді перміти? Я ж кажу, заплуталась геть(
-
Навіщо? По їдеї ви встигаєте отримати номінацію та податись на федеральний етап та отримати номер справи. А після того отримання нових стаді пермітів чи дозволів на роботу - це технічна справа.
-
www.tiktok.com/@mundo_de_crochet?_t=8isg8STpCCs&_r=1
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, Ви відправляли тільки одну форму, чи знову з усіма супровідними документами на дитину? Щиро дякую🌸
-
@Alona1401, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
., please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
У формі є перелік документів, які потрібно відправити. В кінці, здається. Або ж подивіться в розділі child benefits. Також КУК проводив вебінар як подати заявку.
-
Копії паспортів дітей теж.
-
,,ґ
-
Aleksandr, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ви відправляли поштою чи електронно?
-
Думала, якщо вже відправляла, то другий раз не потрібно. Тоді весь пакет доків знову. Дякую Вам🌸
-
У ДП Документ отримати документи можливо лише особисто, доставки немає, нещодавно подавали документи та запитували
-
Ми писали назву компанії і період роботи, не рейси.
-
Тобто якщо у дітей є діючі паспорти, діючі візітори, але видані на основі віз, що вклеєні в мій паспорт, то все ОК і ми спокійно зможемо податися на федеральний етап? Бо я вирішила, що не буду подаватися на нові візіи і перміти/візітори з новими паспортами, бо старі візітори дійсні ще більше 2 років, а на номінацію вже подалися. Але чим ближче 31.03, то більше розбирають сумніви.
-
Друзі, всі хто мені написав у приват, що вчора отримав eCoPR - опублікуйте ваші таймлайн у чаті та ваші NOC. Успіх інших дасть терпіння учасникам, які нервують про терміни AOR чи порталів 1,2. Дякую!
-
Добрий ранок. На федеральному етапі в аплікації з'явився запит на проходження мед.огляду. Але до листа з інформацією додана IMM1017E форма лише на одного члена родини. Чи потрібно проходити екзамен тільки цьому члену родини чи все ж таки вручну заповнювати форму також на іншого? Дякую.
-
В мене 4 людини в родині. Приходив запит тільки по мені, тому що я аплікант. Проходивила тільки я. Все ок.
-
На кого є запит, той і має пройти
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка скільки ви чекали на логін до Confirmation Portal?
22 Jan 2023, 05:40
113599/229050
35 minutes ago