Імміграція до Манітоби
-
Та сама індустрія. НОС може трохи відрізнятися. По закритому перміті взагалі це дуже сильно контролюють. Чи буде таке саме відношення для тих, у кого open work permit, чесно кажучи не знаю.
-
Що мається на увазі «релевантноі роботи»? Тобто повине бути той самий Нок ?
-
Працювала без контрактів, всі рахунки у всіх банках вже 2 роки як закриті, референдуми від клієнтів є. Останні 2 роки працюю офіційно на компанію закордоном
-
Дуже важливо, щоб офіцер зрозумів, що той ФОП працював такий самий час як необхідно для фултайму.
-
Перевірте, чи ви добре повідповідали за запитання.
-
Можуть бути питання в офіцера. Як пощастить. Тут просто логічно все, як писали вже адміни та решта, що пройшли цей процес. Ви ФОП, докажіть, що ви справді підприємець, потім що ви справді працювали в вказаній галузі і надавали послуги, де договори з клієнтами?, де акти виконаних робіт чи інвойси, де факт, що вам заплатили за роботу і факт сплачених податків.
-
Приклад #EOI SWM
-
Дякуґ
-
Так. Ви повинні надати джоб офер, де буде вказана кількість годин та зарплата, посада.
-
А ну то я знаю, злякався)Доречі а що якщо працюєш фул в А і парт тайм в Б і обидві вказано в заявці , і наприклад хочеш потім повністю перейти на фул в Б ,це також все через офіцерів?
-
Його немає(
-
Саме так. Зміна роботи можлива тільки за погодженням офіцера.
-
Чим ви займалися як ФОП? Можете взяти референси від клієнтів. ФОП найважче доводити, щоб його робота відповідала поняттю фултайм Манітоби
-
Доброго ,вибачте трохи не зрозумів,тобто працювати на тому ж місці до ПР?
-
В ЕОІ буде відповідне запитання. Створіть профіль ЕОІ і там будуть відповідні запитання.
-
1. Я кілька прикладів викладав. Вас завжди система питатиме first and last (family) name. Відповідно заповнюєте. 2. Ні, це не буде зв'язок із іншою провінцією. Близькі родичі або робота в іншій провінції є зв'язком, за який віднімають бали.
-
А якщо в мене контрактів немає?
-
Простий підрахунок для тих, хто йде по загальному стріму Skilled Workers in Manitoba Отстання вибірка зазначає, що #LAA наділано аплікантам, які мали не менше 613 балів. Чи це багато? immigratemanitoba.com/2022/09/eoi-draw-157/ Рахуємо по шкалі для даної програми: immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/ Аплікант: без освіти та без змоги підтвердити досвід роботи до переїзду до Канади, вік 21-45 років, здав мову на CLB4, працює більше 6 місяців. Рахуємо бали для ЕОІ: За мову буде мати 48 балів (по 12 балів за кожний модуль) Бали за вік - 75 Work experience - 0 Education - 0 Фактор Adaptability Людин працює 6+ місяців на роботодавця у Манітобі і продовжує ПРАЦЮВАТИ. Отримає 500 балів Разом: 48(мова) + 75 (вік)+ 500 (робота) = 623. Тобто, даний умовний аплікант мав би велечезні шанси пройти #EOI та отримати запрошення на подачу на номінацію.
-
Підскажіть будь ласка де я маю поставити відмітку щоб мені зарахували ці 500 балів . Працюю 8 місяць і планую працювати далі
-
Доброго дня, хто останнім часом купував білети через сервіс “kiwi”, підскажіть будь ласка, як мені побачити мої квитки в сервісі?
22 Jan 2023, 05:40
1135/232093
3 minutes ago