Імміграція до Манітоби
-
Я так і робила
-
Подавалась в кінці травня,отримала номінацію у жовтні
-
Thanks
-
𝗜 𝗟 𝗢 𝗡 𝗔 хоче кікнути @diana_bordeniuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
а документально це ніяк не потрібно підтверджувати??
-
Не треба, мої діти були вписані в мій паспорт і візи також там стоять. Паспорти нові прийшли з України їх робили і січні 2022))) потім війна і так далі. Все подали по новій програмі для українців 3 січня і це одразу федеральний рівень. Еміграційний консультант каже не потрібно нові зовсім, так що все добре
-
Чи є тут у чаті імміграційний офіцер чи адвокат, хто може проконсультувати та допомогти з документами common law?
-
Є нюанси по ситуації і хотілося б отримати допомогу людини, яка має практичний досвід
-
Там наче як німого страшного. Спільні рахунки більше року на аренду житла чи комунальні, чи договір на аренду спільний.
-
Якщо вони і є тут, вони не видадуть себе😂 бо чат для самостійної імміграції, ми їх тут не рекламуємо
-
Задавайте свої питання по ситуації в чат, швидше хтось побачить і відповість, або можливо у вас і не ситуація.
-
Хай напишуть напряму😎 мені дуже потрібна консультація по складному кейсу
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, якщо хтось звертався або знає, контакти імміграційного консультанта по Манітобі? Заздалегідь дякую
-
Добрий вечір. Хтось знає як правильно розрахувати скільки років після шкільної освіти я маю? Бо я закінчив другий рік навчання на початку квітня. І не знаю, чи зараховувати цей рік при подачі на номінацію..
-
Я закінчив освіту. Але мій другий курс був лише до початку квітня
-
@E6aJl0, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Рахується тільки закінчена освіта. Тобто, ви закінчили навчання і отримали диплом про певний рівень освіти. А не просто закінчив перший чи другий курс.
-
В дипломі дивіться в якому поступили і в якому випустились.
22 Jan 2023, 05:40
113719/229743
7 minutes ago