Імміграція до Манітоби
-
Дякую, що допомогли із посиланням
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Академічний рік коротший за календарний
-
Зрозуміла. Буду робити покроково. Дякую !
-
теоретично можете, але вам можуть відмовити тому що у вас ще є валідний перміт
-
Але він закінчується в травні а не квітні як у мене(
-
4 місяці на AOR. Десь недавно бачив писали що він наче швидко, але не на настільки
-
Між Portal 1 i Portal 2 один день різниці. Людина скористалася тим способом від індусів, що ви писали на днях.
-
В останні місяці багатьом прийшов, які подалися 4-5 місяців перед тим.
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Що за спосіб від індусів, а то я пропустив?
-
що таке valid passport?
-
youtube.com/shorts/trFQ420j01w?si=s-AM4A9AGqMSF4cS
-
Опачкі я щось пропустила, розкажіть пліз)
-
Дивно, не можу знайти цього повідомлення. Шкода не заскрінив. Там було про те, що вони пишуть на всі офіси IRCC, щоб пришвидшити процес, коли чекаєш між порталом 1 і 2. Нібито спрацьовує.
-
Який спосіб???
-
Я як людина яка писала всім офісам, своєму офісу разів 5, міністру імміграції, Трюдо, ну і звісно на веб форму досі не отримала ecopr:) чекаю майже 3 місяці Тому напевно це все таки вдача і звісно куда попаде ваша справа:)
-
А який офіс розглядав на федеральному єтапі ? Можливо уточнити?
-
Я навіть бачила як офіс в Калгарі пересилає в Монреаль і просив шось відповісти мені, відповіли, ваша справа готова до фіналізаціі) тиша)
-
Я писала дуже багато разів, вони мають мою справу, вона не загубилась, просто кажуть чекайте)
22 Jan 2023, 05:40
113753/229748
36 minutes ago