Імміграція до Манітоби
-
Паспорт, віза, ворк перміт. Три документи. Паспорт закінчив строк дії, ок. Віза до нього привʼязана , тому і вона стала наче недійсною. Але віза існує щоби ЗАЇХАТИ в країну. Третій - ворк перміт. З тієї ж причини і він не є дійсним . Але це єдиний документ котрий ви можете отримати на місці. По факту. Ви вже заїхали . Тож віза вам нова НЕ потрібна. У випадку моїх близьких друзів спрацювало саме так. Отримали новий ворк перміт, до візи ніхто не чеплявся при цьому. Або виїжджайте …
-
Я довго чекала на паспорт сину і тому склала план дій. Перше,написала б в кризову форму пояснення чому я не встигла і як так сталось. Друге поїхала б на кордон з Америкою і там благала б офіцера робити флаг пол( не факт,що спрацювало б , бо без візи не пустили б,але можливо дали б новий рекорд на основі мого перміту) останній варіант був адвокат.
-
Дякую, завтра буду писати
-
Добрий вечір. Я дивлюсь по таймінгу довго чекають на АОR а далі вже швидше. Я номер файлу отримала ще в травні. С того часу останній апдейт в серпні - медкомісія зарахована. Чи є сенс писати комусь чи те все марно і тільки чекати? Виглядає начебто с того часу забули про мою аплікацію.