Імміграція до Манітоби
-
Там щось типу 230 по свм, і 23 по спецвиборці для українців, точно не пам’ятаю, але по свм значно більше народу
-
Там не просто сво, там спецвибірка для українців . Тут же є відео , там про це казали , скільки людей по якому шляху обрали вже там за окремий проміжок часу
-
Там відбирають тих, хто з роботою і мають додаткові зв'язки з провінцією. Це має сенс, бо вища ймовірність, що ці люди залишаться у провінції на постійно.
-
Писав . Бот відповідь стандартна ,їм все одне 🤣
-
Дякую, зрозумів
-
Просто були додаткові умови у тих вибірках. Вся ж інформація там є
-
Там проблема, що вибирають то з родичами, то з освітою в Манітобі. Бали іноді ні до чого. Хоча це дивно, тому що це стрім по роботі
-
Ну а от якщо бал 850, для прикладу. А останні вибірки були з найнижчим балом біля 600. Як тоді це працює?
-
У вас талант, Дмитро , читати мої повідомлення , і вкладати туди смисл, якого там нема . Я не писав про українців по СВМ. По вашому ж відео роблю коментар, ви там розповідаєте скільки людей обрали за якій місяць по СВМ, потім по СВО здається , і потім «а тут спецвибірка» . То ось по спецвибірці людей меньше , ніж по свм . А не українців там і там .
-
Всі ситуації індивідуальні, а тому оцінка може займати різний час. Немає однакових аплікацій та людей.
-
Родичів нажаль немає
-
Було б непогано чекати декілька місяців) Але зараз чекають люди по півроку і більше А найбільше незрозуміліше,що деякі люди отримають номінацію за 1-3 місяців,коли інші чекають 10 місяць
-
Близькі родичі в Манітобі, наприклад. Але не купівля нерухомості, як переконують деякі посередники.
-
Які наприклад ще можуть бути додаткові зв'язки?
-
В моєму відео я кажу, що спецвибірка для українців за SWO є виключно для українців.
-
У своїх повідомленнях я кажу , про різницю у цифрах у вашому відео 🤭 Не розумію , чого ви до мене причепилися 😂
-
Я просто уточнюю. Не дуже розумію, до чого я "причепився"
-
Ви не знаєте, чи відкривали чи ні. Деколи ви сьогодні можете мати статус Received, а на завтра вже мати номінацію
-
За 10 місяців не відкрити аплікацію- це просто топ . Не до запитів ,нічого не приходило . Кейс супер простий . Немає там жодної логіки , кожен офіцер відкриває те що хоче - це єдине пояснення . Враховуючи ,що на провінції не перевіряється судимості і т п . Я просто не розумію ,навіщо збільшувати квоти ,якщо не взмозі це опрацювати 😅 Залишили б як було ,де хоча б в 6 місяців вкладались . Божевілля.
-
Привіт, підкажете будь ласка, досвід роботи за останніх 5 років, також можна вказувати рік у Канаді? І ту ж роботу як прив'язка до Манітоби?
22 Jan 2023, 05:40
113983/236993
9 minutes ago