Імміграція до Манітоби
-
повний для предʼявлення в закордонні установи
-
Повний лише
-
Для того щоб завірити там і потім для подачі на федеральний етап
-
А можна і я пожаліюсь тоді дуже голосно, може і мене почують 😅
-
Так що не так не розумію? Яка різниця де завірити, консульство України і в Китаї і в Африці однакове, тільки наші консули вийожуються
-
Так вам ні на що жалітися, бо у вас EOI мартом,😍 а в мене січнем. Але я федеральний етап почала 30 травня, і зараз чекаю на eCoPR Вітаю!!! 🔥
-
Ну, по-перше, це робити взагалі необов"язково. Досить електронного витягу (та перекладу) з сайту МВС, який можна отримати через Дію або Банк ІД. Маю здогадку, що ви працюєте з імміграційним консультантом, який запевнив вас, що без цього довідку не можна подавати. Можна, і багато людей з цього чату подали та навіть отримали ПР саме з такими довідками з Дії. Дуже жаль, що імміграційні консультанти не думають, як здешевити імміграцію людей і змушують платити тих 40 доларів за кожну довідку Однак, якщо дуже хочете, то просто зателефонуйте до консульства та запитайте.
-
Трубку ніколи не беруть, ніколи, хрєн дозвонишся
-
Чи тільки Торонто??
-
А в Едмонтон летіти замовити паспорт дитині можна, бо тільки там слоти були вільні і я записалася???
-
Ми самі по собі, ніякого консультанта, навіть рідко в чат заходжу якщо чесно, а оплату нам повернули, я просто не розуміла чого повернули документи