Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір усім. Якщо я головний аплікант, а чоловік зараз в Україні, чи потрібно надавати виписки з його укр.банків та вказувати загальну суму у кадах? Чи тількі мої з Канади?
-
то навіть не overthinking, a overcomplicating
-
То ви щось супер overthinking… до вас тут навіть ідеї подібної не звучало і люди з такими самими кейсами отримували ті піари роками
-
Подовжували дитячий паспорт у листопаді (дитині на той час виповнилось 16), консул подовжив як дорослому - на 5 років, до 2029 року
-
Підкажіть будь ласка, чи треба для common law заповнювати IMM 5589 Checklist Common-law partner?
-
Підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі зробити відбитки пальців і отримати fingerprint form для подальшого оформлення police clearance certificate (такі вимоги для отримання довідки)?
-
Вам на довідку з якої країни це треба?
-
В мене питания що стосуется довідки чи треба брати довідку про відсутність кримінальних проваджень з Канади також,чи ні?
-
Ісламська Республіка Іран
-
Він громадянин цієї країни, там геть інша справа
-
Я вже все взнала. Немає посольства в Північній Америці. Форма поїде в Вашингтон і далі... Просто потрібна відповідь на питання - де у нас роблять фингерпринт форм.
-
Ми подавались на новий паспорт в Оттаві і заодно вирішили зробити довідку на всяк випадок, залишили всі документи разом з витягом з Дії, конверт, і заплатили 40 доларів кожен. Консул сказала що все добре і довідки будуть через 2 тижні. Вона знала що ми з Манітоби. Чекаєм вже третій місяць. На мої емейли не відповідають.
-
Тут вже писала одна жінка, у неї чоловік із Ірану, то вже 12 місяців+ на федеральному етапі, жодних зрушень у справі. Писали до IRCC, то їм відповіли, що перевірка може тривати до 24 місяців.
-
То вам треба в їх посольстві узнати, більш за все там відбитки і роблять. В Вінніпезі 90% що такого не роблять. Така процедура для Арабських Еміратів
-
То вже мої роздуми… якщо ви знаєте яка форма і як вона буде транспортуватися в Вашингтон то може там є адреси центрів де ті відбитки можна зробити. Або може є ІD картка
-
Ні, нічого цього немає. У Вашингтоні посольство Пакістану, в якому знаходиться уповноважений відділ по іранським справам. Не думаю що вони знають де у Вінніпезі те, що я шукаю
-
Вами прийде AOR, це і буде номер аплікації
-
Підкажіть як дізнатися номер аплікації поданої на PR ?
-
У Вінніпезі є досить компаній, які можуть знімати відбитки пальців. Питання у тому, яка має бути форма, щоб вони ті відбитки взяли і відіслали форму. Чи ви маєте самі відсилати? Ну і величезне питання, чи ті фірми можуть відбирати відбитки пальців для Ірану.
-
Тут роблять. 80CAD
22 Jan 2023, 05:40
114256/236876
3 minutes ago