Імміграція до Манітоби
-
Ilona, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Зрозуміло. Але новий WP не буде довше дії мого закордонного паспорта?
-
800 балів. Чекаю з вами так само. Нічого ці бали на етапі розгляду не дають.
-
lucky man 😁
-
дякую.
-
6 місяців і 1 тиждень 👍🏻
-
Спочатку на «в процесі», потім «рішення ухвалене»
-
крім статусу нічого не зміниться. Можливо, після погодження аплікації, але я не памятаю.
-
на який саме, якщо памятаєте ?
-
тобто тут не буде жодних змін ?
-
Статус Received зміниться
-
Ви номінацію отримуєте на електронну пошту.
-
Maryna Marynka, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Здається, що ні. продовжують, якщо кілька місяців залишилося.
-
Доброго вечора,якщо вже подався на федеральний етап і змінив роботу,треба їм про це повідомляти?чи тільки провінцію?
-
Зрозуміло! А продовжити чи зробити новий паспорт я можу зараз навіть якщо він ще дійсний до 2026 року?
-
Бажано трохи гуглити інформацію, а не задавати basic запитання
-
Добрий вечір. Рахую свій стаж роботи, але хочу впевнитись що правильно. За остання 5 років маю 2 роки і 6 місяців стажу в Україні, потім пів року перерви і 1 рік і місяці тут. Чи можу я клеймити бали за 3 роки?
-
Номінацію ще чекаємо... "В процесі " з'явилося чітко через 6 місяців... Вже 3 дні в цьому процесі 🫣...)))
-
а хіба заборонили робити другий паспорт? ДМСУ каже що два то ок dmsu.gov.ua/poslugi/dokumenti-dlya-vijzdu-za-kordon/vidacha-pasporta-gromadyanina-ukrajni-dlya-vijzdu-za-kordon.html
22 Jan 2023, 05:40
114641/236613
4 minutes ago