Імміграція до Манітоби
-
3 роки з моменту видачі самого документу, а не кінцевого терміну попереднього
-
А якщо хтось приїхав раніше, то взагалі можна майже 6 років на двох WP просидіти...
-
Тобто, якщо ви знімете обмеження з WP і попросите, так би мовити, взагалі новий WP, і вам його дадуть з нової дати ще на три роки, то це каже, що ви можете перебувати в Канаді з січня 2023 (коли ви приїхали) по, припустімо, березень 2027 року на основі спочатку першого, а потім другого нового WP? Головне, щоб ваш закордонний паспорт (або старий, або зроблений до березня 2024 року новий) був до березня 2027 року. Це я правильно написав?)
-
У тому то й проблема, що майже ніхто не читає умови перед натисканням Submit.
-
Треба. Ви ж поклялись це робити негайно, коли подавали аплікацію федеральному уряду
-
Ааа, зрозумів. Тоді дивно
-
Доброго вечора,якщо вже подався на федеральний етап і змінив роботу,треба їм про це повідомляти?чи тільки провінцію?
-
Так, тільки один спосіб подати онлайн
-
Ну правильн, вони отриммували вже щось і потім ще раз. Але документ буде на 3 роки з дати ухвалення. Скажімо якщо сьогодні ухвалили то до січня 2026. Ви от коли на другий паспорт в Україні подвлися він же буде дійсний до 2033 року привильно а не до 2042 тому що ваш попередній ще дійсний до 2032
-
військовий квиток або приписне, інформацію, де проходили службу, якщо проходили тощо
-
Чи потрібно завантажувати приписне посвідчення на федеральному етапі подачі на піар? Дякую
-
Ви не можете просити початкову дату у майбутньому. Тільки від дати аплікації. Невже це незрозуміло? Подаєтесь сьогодні і три роки відраховуються від сьогодні
-
Передивився весь сайт ircc, і не можу зайти ,що після 31 березня, не можна податися на відкритий ворк пермінт . Хто може скинути посилання де це пишеться?
-
Стоп стоп, але вище писали "ще на три роки". Я це по іншому зрозумів
-
Все гіпотетично )
-
Ну будете писати твір тоді зі сподіванням, що ваші пояснення задовільнять міністерство імміграції Канади
-
Місце проходження служби це внз де була військова кафедра чи ті декалька тижнів військових зборів у війсковій частині ?
-
А якщо якщо не маю таких документів? І звісно не проходив ніякої служби?
-
Ну кожному своє. В мене при імміграції було приписне. Це було ще 12 років тому приблизно. На медогляд у Львові треба було.
-
То ж не є предметом дослідження?
22 Jan 2023, 05:40
114682/228933
3 minutes ago