Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Хочу отримати довідку про несудимість з іншої країни і у вимогах посольства є надати їм Registered Mail envelope та “Signature on delivery” sticker. Скажіть, будь ласка, якщо хтось знає, його доставляють як звичайний лист в поштову скриньку? Чи є якісь особливості?
-
Вони перевіряють документи. Якщо є сумніви, то можуть сконтактувати з державним органом України для підтвердження документу, який ви їм надали. Як це виглядає: з канадського посольства скидають факс з вашим документом у відповідний державний орган і просять підтвердити дійсність. Я це бачив з запитами до української податкової, коли просили підтвердження стажу роботи апліканта. Просто посольство скинуло факс із запитом і довідкою з роботи, щоб Податкова України підтвердила інформацію
-
-
Я заплуталась...Можна уточнення? В мене ВП був з самого початку виданий на 3 роки, пройшов один рік, якщо я, наприклад, завтра подам заяву, то теоретично мені його подовжать ще на +3 роки чи на 3 роки з момегту подачі (від сьогоднішньої дати)?