Імміграція до Манітоби
-
Почала гуглити, не знаходжу інформації....Можете, будь ласка, пояснити як подаватися на новий WP по post-CUAET measures?
-
Це нормально, вибірка кожні два тижні, я чекав місяць до відбору, знайомі також плюс мінус місяць півтора .
-
Доброго вечора я одного не можу зрозуміти, хтось підкаже? Наприклад я здав англійську, відпрацював півроку, при подачі на ЕОІ вибрав що в мене нема контракту, тобіж я іду по swo набираю більше 60 балів і попадаю в спецвибірку для українців також в мене є гроші на рахунку. Передивився відео, почитав всі закріплені але не розумію одного... Чи я мушу лишитися працювати на того ж роботодавця чи мушу звільнитись бо то має бути попередній досвід роботи фултайм не менше ніж півроку? І ще раз виділю слово яке мене бентедить ПОПЕРЕДНІЙ. Чи зовсім нема різниці і як то кажуть в Гаррі Поттері "Доббі вільний" ))) Перепрошую якщо сумбурно написав...
-
Все перевіряється легко. Робляться запити конкретні - є відповіді. Чоловіку моєму підтвердили документи із нині неіснуючого військкомату, він згорів із документами ще років 15 назад (при чому, що чоловіка не було у відповідних реєстрах призовників, всі думали, що «загубилось»). Відповідь прийшла за 2 дні очікування.
-
@banofbot
-
🏦🇩🇪 DE verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) CommerzBank Deutsche Bank TargoBank Volksbank Sparkasse PostBank Unicredit DZ Bank Revolut Stripe Wise DKB N26 ING 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +34631692459