Імміграція до Манітоби
-
Так Ви і у Реєстрі не зможете працювати… То навіщо то Вам треба?
-
Так, всі сертифікати (за 11 класс) і всі дипломи з Додатками до них треба перекладати, якщо вони не на двух мовах з англійською. Переклад будь де у сертифікованого перекладача. Багато хто робить в Україні. В чаті вже повно контактів таких перекладачів. Завірити нотаріально це не потрібно. WES робити не потрібно. Можна перекласти самому, тоді ваш переклад треба безкоштовно завірити в Immigrant centre в Вінніпезі.
-
Мені не треба працювати в реєстрі. Чоловік написав що у базі ЄДДР за кожним номером УНЗР є відскановано припісне, але я ніякої інформації в підтвердження, навіть згадок в інтернеті не знаходжу за його рекомендацією "пошукати". Чи може ви можете дати якесь посилання чи документ? Справа у тому, що дізавались стосовно цього усього у тцк, то вони сказали що 20-30 річну якусь там справу знайти - це фантастика. Треба робити заново документи. Можете підтверди чи спростити, чи внести ясність?
-
Справи яким 20-30 років , то будуть зараз видані документи відповідного зразка, який актуальний сьогодні. Тобто, скоріш за все, все буде відновлено/поновлено заново та видані документи «сьогодні». До прикладу, військовий квиток нового зразка, в якому буде вказано все минуле))
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, як правильно вказати вищу освіту чоловіка? Якщо він пішов вчитися після 11 класів школи в інститут, отримав бакалавра з 2007-2011, але заочно, потім відучився на спеціаліста з 2011-2013 і теж заочна форма навчання. Я так розумію, грає роль форма навчання при підрахунку років навчання? One post-secondary program of two years or more? Заздалегідь дякую.
-
Новина ще за 2018 рік, там "оцифровано" 50% документів (оцифровано, відскановано, внесено в реєстр, називайте як хочете). Я в 2021 на власні очі бачив своє відскановане приписне, яке "загубилось" в лохматих 00-х. Потрібно було додати ІПН, щоб паспорт підтягнувся в Дію
-
останього разу яу був у военкоматі, це 2019-2020 роках. Да бардак з документами, все знайти важко, щоб щось отримати та востановити треба бути присутним самим особисто. Але перелельно з цим вже велося створення електроного реестру та вони вносили дани туди, при мені вточнювали вірні контакні дані та інше. Як я зрозумів там не має не яких сканів та документів з особистої справи. Але внесені всі данні ( особисті, контактні, праця, служба військова і т д ). Також Федоров (ДІЯ) в публичних виступах заявлялв що при бажані вони вже можуть додати військовий квіток до застосунка ДІЯ але поки не має на це рішшення уряду.
-
Дякую, я в курсі 😌
-
у них є свій реестр де вненсено номер військовго квитка, дата видача вийськового квитка, номера частин де проходив службу, та інші дані яки відносяться до проходження служби.
-
Дії простіше. Вона лише «витягує» дані із різних Реєстрів…не більше…сама ж не генерує та не створює документів ніяких…лише відтворює інформацію, що є у Реєстрах
-
Хммм Значить в ДМС не змогли відразу встановити Вашу особу 😅 і робили запити до всіх відомств
-
У Вас паспорт був виданий на територіях, які із 2014 року непідконтрольні? Частіше всього, саме у таких громадян є дуже багато документів, які є в їх картках паспортних
-
так вірно, це мав на увазі