Імміграція до Манітоби
-
я одного не розумію, потрібно відробити на роботі пів року і звільнитись? ніяк не можу зрозуміти цю програму
-
Доброго дня! Хто останнім часом завіряв переклади в Immigrant Centr, скільки часу то зайняло?
-
Доброго ранку! Нарешті і ми дочекалися нашого ПР! Довгий строк очікування, йшли по Express Entry з підтримкою від Кук. Наш таймлайн: Грудень 2021 - заявка на ознайомчий візит до КУК Травень 2022 - віртуальний візит та лист підтримки від КуК, запит на ЕОІ Червень 2022 - LAA від MPNP Липень 2022 - аплікація на провінційний етап 3 листопада 2022 - отримано номінацію 4 листопада 2022 - профіль EE деактивовано , бо він діє лиш рік 🤪 6 листопада 2022 - створення нового профілю ЕЕ 7 листопада 2022 - запит до MPNP на нову номінацію в новий профіль 14 листопада 2022 - нова номінація від MPNP 28 грудня 2022 - документи на федеральний рівень 14 листопада 2023 - дозапит на Proof of Funds 20 листопада 2023 - Портал 1 21 листопада 2023 - запит на паспорт для вклейки іміграційноі аізи для чоловіка ( він в Україні) 21 грудня 2023 - Портал 2 ( за день до того писала листа на гарячу лінію, що довго нема порталу 2) 11 січня 2024 - eCorp ( для мене, я в Канаді) Отже, весь процес 2 роки з хвостиком. До того ще був IELTS та оцінка освіти через WES. З можливо корисноі інформаціі - я ФОП, подавала на провінційний етап лист від компаніі- роботодавця та контракт. А на федеральний етап - лише лист, жодних додаткових документів. Ще раз хочу подякувати всім КуКівцям, а особливо Василеві та Дмитру, за їх допомогу, час та шалену підтримку! Без вас цього б не сталося! I love Manitoba ❤️
-
Батьки взяли справки про відсутність судимостей з Румунії Вони ще там Їм видали стандартний сертифікат , все як треба, але у призначенні написано «працевлаштування» Чи буде це великою проблемою при подачі на ПР? Що саме призначення не «для надання до ін країн»?
-
доброго дня. якщо всі документи перекладені у перекладача з печатками та афідевітом то їх не потрібно ж завіряти в імміграційному центрі. так?
-
Добрий день, в анкеті на продовження візітор рекорд дітям йдуть спочатку запитання як би про мене, я так думаю, мені спочатку відповідати про себе, в якому я статусі і тд? А потім про family member , то вже про дитину ? Чи з самого початку про дитину все відповідати ?
-
Вітаємо, Yuliia Lomova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю всіх! Хто знає, чи можна повторно пройти медичний огляд для ворк перміту? Планую продовжити його термін дії, але там потребується для цього мед екзамен за останні 12 місяців. А мій довший вже за 12 місяців