Імміграція до Манітоби
-
How long people in this group are waiting for AOR in average?
-
Всім привіт! 🙋 надіюся у всіх все добре ?! 🙏🏻 нарешті чоловік отримав візу і збираємося на початку лютого в Манітобу. Хочу уточнити деякі моменти. Чи потрібно дітям проходити медогляд 7 та 10 років ? З моменту приїзду є 90 днів на медогляд , а чи можливо в цей час виїжджати і повернутися назад в Канаду чи потрібно всі ці 90 днів перебувати в країні ? Виникло питання тому що я працюю віддалено і мені сьогодні повідомили що потрібно буде злітати у відрядження на неділю як раз коли ми будемо вже в Канаді бо купили квитки і міняти всім квитки тільки за мене 🤪 дякую за поради. Всім добра !
-
Якщо вона вкаже, що продовжує працювати, її автоматично перекине на свм
-
Доброго дня. Маю таке питання: робили переклад документів і в чоловіка в дипломі (диплом вже видавався англійською) по батькові вказано Vasylovych, а перекладач перекладав документи і переклав Vasyliovych. Чи можу бути така розбіжність, чи краще, щоб виправили так, як пише в дипломі?
-
Підтвердження диплому WES потрібно під час подачі на номінацію чи під час федерального етапу?
-
Часом бувають розбіжності у транслітерації, це ок, просто поясніть це офіцеру Мені здається, краще щоб більшість перекладів із закордонним паспортом співпадали, а не дипломом)) Все одно ви у заявці всюди вказуєте імʼя і прізвище, там якщо по батькові десь попадається раз чи два, то вже добре
-
А чи можна просто після 6 місяців звільнитись і бути безробітним на час подачі по SWO?
-
А коли зʼявляється робота, потрібно попереджати про Job Offer?
-
Для провінційної програми підтвердження, виходить, не потрібне. Дякую!