Імміграція до Манітоби
-
Не треба на жодному етапі) на федеральному також, збережіть собі гроші і час
-
Можна, якщо ви набираєте 60 балів. Ви тоді вказуєте в ЕОІ, що не працюєте.
-
Для провінційної програми підтвердження, виходить, не потрібне. Дякую!
-
По-батькові тут ніде в Канаді вказувати не потрібно
-
Вам WES треба лише для ЕЕ Ви через нього ідете?
-
Ну тоді виправіть, щоб чисто вам спокійніше на душі було А так розбіжності невеликі можуть бути, це ок. У нас правила транслітерації кілька разів змінювались, тому таке можливо
-
EOI draw Manitoba можете загуглити, а потім гортати по місяцям
-
Для спецвибірки не потрібно узгоджувати офер, але по факту робота має бути фултайм і в Манітобі Ви повинні надати їм дані потім після влаштування, але негайно.
-
🌸🌸🌸 Доброго дня! Термінове питання Канада від сьогодні визнає апостиль. Як це впливає на номінацію? Вже на фініші. Хочу загрузити сьогодні документи- треба апостиль додавати? Не розумію, в яких випадках потрібен. Дякую
-
але під час процесу отримання PR фулл тайм необхідний? Чи можна бути деякий час безробітним?
-
Катерина, доброго дня! Зрозуміла, що Ви розумієтесь в цьому - вище повідомлення про апостиль
-
Дуже дякую за інформацію!
-
Я вважаю, що не потрібно, адже це нічого не змінює. Це нововведення більше для тих, хто потребує апостилювання канадських документів для пред'явлення за кордоном. Може мене тут виправлять, але то моя думка
-
Можна звичайно. Але пам'ятайте, що провінційна програма передбачає, що аплікант буде економічно активним. Як будете не працювати весь час, можуть на федеральному етапі відмовити. Номінація - це 50% успіху тільки. Все залежить від федералів.
-
Наприклад, мені особисто буде цікаво зрозуміти, чи апостиль діє для довіреності для України. Це реально спростить шлях отримання тих довіреностей
-
Дякую дуже! Бо поки я не можу зрозуміти, як це працює) щоб заново не переробляти. Я так зрозуміла, що якщо мені треба документ звідси відправити в Україну- то тоді апостиль.
-
А мені цікаво, якщо я сьогодні їду на пошту відправити в Україну копію легалізованного вже в Канаді свідоцтва про народження дитини (тут народився) , яке завірили в Посольстві України) Вчора отримала громадянство України дитини та легалізований документ. В Україну шлю копії всього цього. Отож і мучаюсь тим питанням. Сьогодні в мене одночасно і відправка документа в Україну і скани всіх вже перекладених документів для міграції. От і намагаюсь вникнути. Куди тулити той апостиль. Бо і те, і інше сьогодні.
-
Апостиль спростить деякі документальні процеси, скажімо, для міжнародної торгівлі між Україною та Канадою.
-
Пам'ятайте, що дитина, народжена у Канаді із канадським свідоцтвом про народження, не іммігрує з вами.
-
Дякую , супер
22 Jan 2023, 05:40
114950/229164
less than a minute ago