Імміграція до Манітоби
-
Для провінційної програми підтвердження, виходить, не потрібне. Дякую!
-
🌸🌸🌸 Доброго дня! Термінове питання Канада від сьогодні визнає апостиль. Як це впливає на номінацію? Вже на фініші. Хочу загрузити сьогодні документи- треба апостиль додавати? Не розумію, в яких випадках потрібен. Дякую
-
але під час процесу отримання PR фулл тайм необхідний? Чи можна бути деякий час безробітним?
-
Катерина, доброго дня! Зрозуміла, що Ви розумієтесь в цьому - вище повідомлення про апостиль
-
Дуже дякую за інформацію!
-
Дякую дуже! Бо поки я не можу зрозуміти, як це працює) щоб заново не переробляти. Я так зрозуміла, що якщо мені треба документ звідси відправити в Україну- то тоді апостиль.
-
А мені цікаво, якщо я сьогодні їду на пошту відправити в Україну копію легалізованного вже в Канаді свідоцтва про народження дитини (тут народився) , яке завірили в Посольстві України) Вчора отримала громадянство України дитини та легалізований документ. В Україну шлю копії всього цього. Отож і мучаюсь тим питанням. Сьогодні в мене одночасно і відправка документа в Україну і скани всіх вже перекладених документів для міграції. От і намагаюсь вникнути. Куди тулити той апостиль. Бо і те, і інше сьогодні.
-
Дякую , супер