Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Цікавить таке питання, мій паспорт був продовжений штампом та написом від руки. Чи можу я подаватись на PR з таким паспортом? Може, у когось була схожа ситуація? Або мені потрібно замовляти новий? Заздалегідь дякую за допомогу.
-
Доброго дня. Яку довідку потрібно ок5 чи ок7? Дякую
-
@western9 У self assessment анкеті в першому реченні вказано, що якщо ти працюєш зараз у Манітобі, то не треба заповнювати. Але на провінційному етапі на порталі вказано, що її потрібно підписати та завантажити. Чи не буде це речення причиною для відмови, якщо ми йдемо по SWM і завантажимо підписану анкету?
-
Дуже дякую
-
Вам НЕ треба робити self-assessment spreadsheet, якщо SWM. Ви НЕ можете мати інших зв'язків з провінцією окрім роботи за SWM
-
Доброго ранку всім. Збираюсь заповнювати заявку на номінацію та виникло питання стосовно перекладів. Всі переклади робила ще в Україні, на кожному папері перекладу стоїть печать та реквізити як платника податку на двох мовах. Питання в наступному, чи потрібно мені додатково додати витяг з реєстру платника податку перекладача?
-
Не треба
-
Дякую велике! Гарних вихідних
-
Підкажіть ще, будь ласка, це означає що я не додала чоловіка у свою заявку?
-
???
-
Піскажіть чи можу я подаватись на ПР без здачі англійськой моя посада Conkrit finisher?
-
До 1 року. 6-12 місяців.
-
Вітаємо, Artem! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Є якісь максимум? Типо до 5 років
-
Якщо я хочу йти по swo, договір на роботі повинен буде не довгостроковий. На скільки років?
-
Велике спасибі за відповідь. Гарного дня.
-
Employment verification letter після 6 міс праці, та pay stubs.
-
Доброго ранку усім. Підскажіть будь ласка, якщо працюєш без контракту, джоб оферу, заробітню плату отримуєш пей чеками, тобто працюєш офіційно, можна подаватися по SWM? Як підтверджувати свій досвід роботи у такому випадку? Дякую.
-
Вибачте, питання прояснила. Трохи не так зʼявились анкети.
-
Так, ваш Teer 3 підпадає під категорію, в якій не треба здавати англійську, але, це мається на увазі, що ви ЗНАЄТЕ англійську, і якщо офицер запідозрить, що у вас не дуже добра англійська, то він може запросили у вас здати тест (і на це вам дасть 30 днів всього). Плюс, зараз дуже виріс мінімальний прохідний бал, тому вам може просто не вистачить балів без англійської.
22 Jan 2023, 05:40
115255/238482
23 minutes ago