Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, хто останнім часом купував білети через сервіс “kiwi”, підскажіть будь ласка, як мені побачити мої квитки в сервісі?
-
маю пару запитань якщо можна. 1) вивчаю приклад який Ви викладали на ЕОІ. Чи вірно вказано тут ім‘я та прізвище? Тому що канадці запевняють мене що має бути навпаки. Вибачте😊 2) Якщо я тільки прилетіла в Торонто, літак на Вінніпег був на слідуючий день, 1 ніч у Онтаріо, цеж не рахується як “visited “ інша провінція і я маю вказати “no”. вірно я розумію?
-
Дякую
-
Сюди: t.me/ManitobaLife
-
Вибачаюсь але що не потемі😅Хлопці та дівчата якщо комусь цікаво я створив группу для тих хто хотів би грати в футбол⚽ у Вінніпезі. Кому цікаво пишіть добавлю у группу🙂
-
EOI однакове для всіх, в залежності від ваших відповідей на запитання, система вас оприділяє на стрім. Якщо ви працюєте на того і самого роботодавця більше 6 місяців і у вас безстроковий контракт, то система вас направить на SWM
-
Вибачте, можливо я щось не розумію. Я подаюсь на EOI- SW, це ж воно і буде special immigration measure for Ukrainians?
-
і всюди хоче як не адресу так номер рейсу
-
Добрий ранок/вечір. Підкажіть будьласка може хтось знає взяв квитки в condor прямий з Франкфурта до Торонто і тепер при заповнені інформації о подорожуючих вискакує вікно з таким змістом
-
Ці settlement funds є критерії програми. Якщо ви йдете через special immigration measure for Ukrainians, ви повинні мати гроші у банку. SWM - офіцер може прийняти до уваги ваш джобофер та зарплату, як proof of funds.
-
Вашу аплікацію зупиняють і дають вам 30-60 днів для пошуку рівнозначної позиції. Якщо не знаходите, то відмова.
-
Всі зміни по SWM у продовж розгляду справи повинні бути за узгодженням з офіцером.
-
А якщо пропрацював 6 м. Та подався за SWM, а потім впродовж розгляду апплікаціі звильнився, то як далі бути ?
-
Треба вказувати реально наявні гроші. Бо потім ви будете їх ще і підтверджувати і це може бути через короткий проміжок часу.
-
Підскажіть будь ласка. В ЕОі запитують кількість грошей які мають в мене бути на карті. При цьому має бути 10 000 на основного апліканта й 2000 на додаткового. Але якщо я не маю таких грошей, я можу вказати просто кількість яка в мене є?
-
Самі. Але декілька років тому на самому початку нашого іміграційного шляху брали консультацію і розбирались з евалюацією дипломів.
-
Самі подавалися чи користувалися імміграційним консультантом? Питаю для того, щоб зрозуміти чи всі питання висвітлили по імміграційному процесі у нашому чаті
-
Дякую
-
Прочитайте закріплені повідомлення, там все описано. Коротко: родичі, які тут живуть у статусі ПР чи громадяни, фултайм робота 6 місяців і більше (не контракт).
-
Що означає попередній зв'язок ?) Робота(контракт) чи купівля житла ?
22 Jan 2023, 05:40
1154/234085
8 minutes ago