Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, хто останнім часом купував білети через сервіс “kiwi”, підскажіть будь ласка, як мені побачити мої квитки в сервісі?
-
маю пару запитань якщо можна. 1) вивчаю приклад який Ви викладали на ЕОІ. Чи вірно вказано тут ім‘я та прізвище? Тому що канадці запевняють мене що має бути навпаки. Вибачте😊 2) Якщо я тільки прилетіла в Торонто, літак на Вінніпег був на слідуючий день, 1 ніч у Онтаріо, цеж не рахується як “visited “ інша провінція і я маю вказати “no”. вірно я розумію?
-
Сюди: t.me/ManitobaLife
-
і всюди хоче як не адресу так номер рейсу
-
Добрий ранок/вечір. Підкажіть будьласка може хтось знає взяв квитки в condor прямий з Франкфурта до Торонто і тепер при заповнені інформації о подорожуючих вискакує вікно з таким змістом
-
Всі зміни по SWM у продовж розгляду справи повинні бути за узгодженням з офіцером.
-
Треба вказувати реально наявні гроші. Бо потім ви будете їх ще і підтверджувати і це може бути через короткий проміжок часу.
-
Самі. Але декілька років тому на самому початку нашого іміграційного шляху брали консультацію і розбирались з евалюацією дипломів.