Імміграція до Манітоби
-
Є велика різниця між федеральним етапом . І оцінюванням номінації 10 місяців ,хоча я думаю що там може бути і більше року не відкрита . То вже неважливо . Я не розумію ставлення до людей . Зробити таку програму ,а потім забити на неї . Я розумію ,що там хочуть страйк робити ,але ж шановні 10 місяців тільки провінція 🙃 Я вже написав їм листа про скасування, мабуть і його не відкриють 😂
-
Привіт, є питання, як вписувати досвід роботи. В Нідерландах працював 14 місяців як механік-інсталятор пом'якшувачів води, фільтрів та складних систем змішувачів. Весь час працював в одній посаді і на одну компанію, але перших 6 месяців працював через агенство (з контрактами також від агенства), і потім 8 місяців вже напряму з роботодавцем, з новим контрактом. Таку ситуацію не можна розцінювати та вписувати, як 1+ рік досвіду роботи? Роботодавець згоден написати лист - підтвердження, що в них 14 місяців пропрацював, але по контрактах виходить, що трохи не так. Конкретно задля +40 балів в номінації.
-
Я розумію ваші ємоції, повірте. Але іноді вони дуже шкодять. І так це дуже вибиває із колії, коли хтось отримує за місяць, а хтось чекає 10 місяців. Вони не відмінять вашу аплікацію, доки ви не напишите їм підтвердження з номером вашим аплікації. Тому ви подумайте 1000 разів, ви стільки чекали, воно того не варте. Ви заспокойтеся, видихнути та напишіть їм листа що будьласка, 10 місяців це дуже багато, та може вони перевірять чи вона не загубилась. Іноді допомагає з ними контактувати. На листи вони відповідають нормально. Мені відповіли на наступний день, потім я відкладала свою номінацію, чекала вже 5 місяців. Зараз подавалась знову і знову чекаю😂🙈 тому бажаю вам успіху і мабудь просто наберіться терпіння.
-
Я також за те щоб почекати. Ніхто не знає шо буде далі, як то кажуть «за спрос не судять», вибачте за русизм. Головне не опускайте руки!
-
Наберіться терпіння 🙏
-
Я одне не розумію, вам насправді нічим зайнятися.. кожного дня моніторити ваш статус. Ви же можете спокійно собі працювати, вдосконалювати мову, шукати нову роботу чи відкладати гроші на відпочинок, злітати в цей період на відпочинок, а не кожного дня робити собі нерви тим що вони не працюють на вашу думку, просто живіть своїм життям і не сподівайтесь що хтось дасть вам білий білет все життя а всі проблеми минуть. Нехай ця тривала номінація буде найгіршим, що з вами сталося в Канаді 🙏