Імміграція до Манітоби
-
Я також за те щоб почекати. Ніхто не знає шо буде далі, як то кажуть «за спрос не судять», вибачте за русизм. Головне не опускайте руки!
-
Наберіться терпіння 🙏
-
Я одне не розумію, вам насправді нічим зайнятися.. кожного дня моніторити ваш статус. Ви же можете спокійно собі працювати, вдосконалювати мову, шукати нову роботу чи відкладати гроші на відпочинок, злітати в цей період на відпочинок, а не кожного дня робити собі нерви тим що вони не працюють на вашу думку, просто живіть своїм життям і не сподівайтесь що хтось дасть вам білий білет все життя а всі проблеми минуть. Нехай ця тривала номінація буде найгіршим, що з вами сталося в Канаді 🙏
-
Це як з візами, на початку всі їх отримували максимум за місяць на руки, я особисто за 3 тижні.. А що зараз, люди більше півроку чекають І так їх також ніхто не повідомив про збільшення часу на розгляд. Але ж таки ми усі бачимо цю ситуацію і орієнтуємося, що з іншими операціями по отриманню пр т може мати таке ж саме
-
Ви дивна людина . Жити не маючи статусу в країні . Як можна щось планувати коли вас можуть депортувати ? Що за маячня . Просто сказали самі не зрозуміли що . Я в шоці від вас . Типу «ой не зрозуміло ,що вийде у вас з імміграцію ? Не парьтесь ,будуйте щасливе життя ухуху» 😂
-
А імейл у вас на якому домені? І чи нема там матюків якихось в імені?
-
Вибачте, можно питання. А що після ви думаєте що буде неможливо? Бо якщо наприклад у людини діючий ВП ще півтора роки і паспорт також, ніякого сенсу подаватися на новий ВП не має, бо вони видадуть до кінця паспорту як і цей. Або наприклад, якщо людина тільки прилетіла і в неї паспорт закінчується через рік і ВП дали лише на рік. То наприклад у кінці весни треба подаватися на новий паспорт за пів року до скінченні і тоді подаватися на ВП.