Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, можно питання. А що після ви думаєте що буде неможливо? Бо якщо наприклад у людини діючий ВП ще півтора роки і паспорт також, ніякого сенсу подаватися на новий ВП не має, бо вони видадуть до кінця паспорту як і цей. Або наприклад, якщо людина тільки прилетіла і в неї паспорт закінчується через рік і ВП дали лише на рік. То наприклад у кінці весни треба подаватися на новий паспорт за пів року до скінченні і тоді подаватися на ВП.
-
До відома: колись люди чекали 2-4 роки на розгляд по імміграції. І вижили якось. Також, якщо у вас в автобіографії все чітко, немає незрозумілих періодів, всі документи є, немає невиліковних важких хворіб, нема судимості по криміналу, то імміграція - це технічний процес.
-
І ще питання, вибачте😂🙈 якщо наприклад якимось чудом спіймати місце у лютому та до 31 березня лише податися на ВП, то вони дають без цих всіх записів так? Я маю на увазі якщо ти подаєш наприклад в останні дні, то вони собі його потім розглядають після 31 березня як для українців ще? А і получається що в тебе ж не буде паспорту ще пів року поки він дійде , тому получаєтся що ті люди яким необхідно спочатку зробити паспорт по строках вже ніяк не встигають
-
Дякую за відповідь. Я чула якщо ви вже у цей час на федеральному етапі, то вони далі і дають ВП без проблем. Або це вже як ви написали?
-
Вибачте ,але якщо правильно зрозумів ,то якщо моя дружина має ворк пермінт до 26 року ,а до 24 ,то я можу на підставі дружининого вп , подати собі на новий ворк пермінт ,чи я щось не так зрозумів?
-
Я в шоці просто. Що ж робити людям які тільки прилетіли, і не встигли ще поміняти паспорти. 🙈
-
Тільки через роботодавця.Тільки, якщо у вас є підстави. Після 31 березня 2024 року отримання нових дозволів на роботу тільки за стандартною процедурою. Тільки через роботу, якщо ваш роботодавець захоче цим займатися. Шанси дуже низькі, бо роботодавець має мати дозвіл від уряду на найм іноземних працівників. Такі дозволи не видаються будь-кому і потребують певного процесу. Тобто, вам спершу потрібно знайти компанію, яка б погодилася вас найняти і виробити під цю вакансію дозвіл - LMIA. Як є цей дозвіл, то роботодавець дає вам контракт на роботу і ви на основі цього контракту та LMIA подаєте аплікацію на ваш дозвіл на роботу (work permit). Аплікація на дозвіл на роботу зараз розглядається 4 місяці. Однак, найскладніше знайти роботодавця, який би захотів виробляти дозвіл і доводити уряду, що він не зміг знайти працівників серед місцевих кандидатів. Також майте на увазі, що той ворк перміт буде виданий під конкретного роботодавця, тобто міняти роботу ви не зможете просто так. У вас буде closed work permit. Захочете міняти роботу, вам потрібно знову знайти іншого роботодавця, який захоче виробляти LMIA. Якщо ж ви вже в імміграційному процесі, отримали номер вашої справи на статус ПР, то ви можете без проблем отримувати новий дозвіл на роботу тільки на основі цього номеру. Це, так званий, bridging work permit.