Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, а чи ви в курсі, що процес іміграції може тривати 2-3 роки для будь-кого (маю на увазі професію, національність, вік і т.д.), і за чей час люди живуть, уявіть собі, переживають також, моляться, можливо, не сплять ночами, але будують плани на майбутнє і стараються продовжувати вірити. Люди, що мають закриті перміти (тобтоине мають права змінити роботодавця) перебувають на федеральному етапі 2-3 роки (маю живі приклади) і складається враження, що офіцери мають зв'язки з роботодавцями і певну користь з цього. Але це не так! І те що, деякі отримали ПР за рік чи менше, це просто бонус, але відмитий кров'ю, бо нагадаю, в нашій рідній країні війна! Вам вирішувати, що робити: чи набратися терпіння і бути просто вдячним прийнятим цією чудовою країною чи скакати по країнах і далі... Бажаю вам успіху в будь-якому випадку
-
Дякую ще раз 🙏🏻 за допомогу
-
Чи був позитивний результат від тих дзвінків? Чи просто «дякуємо що звернулися» як після веб-форми?
-
От тільки на сайті посольства написано що подовження паспорту тільки за 2 місяці до скінчення, тож не вийде так🙈
-
Чому ви думаєте, що хтось буде "скакати по країнах"? Людина зробила свій вибір, ціна отримування статусу виявилась зависока, рішення прийнято. Світ великий і в ньому більш ніж досить способів організувати життя будь-де. До того ж ви взагалі без поняття про життєві обставини і які у людини альтернативи. Я пам'ятаю накал істерики в ваших постах, коли у вас була проблемна ситуація на федеральному етапі і як вас всі тут підтримували. Дуже дивно бачити зараз, як ви хейтите і записуєте в лузери людину, у якої просто здали нерви. Я теж не розумію рішення про відкликання апплікації, але ми всі тут взагалі без поняття, що там у всіх відбувається в житті на фоні імміграції
-
Паспорт не встигне зробитися за 2 місяці. Паспорти по пів року чекають, от у чому проблема.
-
У мене теж Сідней Запросили лише квитанцію про сплату , котру я вже надсилала, я того ж дня відіслала ще раз, це було 7 грудня, з того часу статус 19 dec - we are reviewing additional documents what you provided І все Скільки вони будуть розглядати , да і що там розглядати , не можу зрозуміти Хто знає який статус буде , коли вони закінчать reviewing
-
Тому треба не оновлювати, а робити новий паспорт, якщо встигаєте. При цьому старий паспорт необов'язково віддавати