Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Я сподіваюсь що це не буде проблемою.
-
Так як у вас
-
Підкажіть, будь ласка, а що саме ви надавали як мілітарі рекордс? Які документи офіцер очікує побачити? Заздалегідь щиро дякую!
-
Яка кінцева дата у нових документах?
-
Сьогодні отримав нові візітор рекорд для дітей. Замовляв у зв'язку з тим що дія паспортів закінчується 02 лютого 2024. Може буде корисним кому небудь. Паспорта замовив у Торонто 10 серпня 2023 року. Візітор рекорд отримав 15 січня 2024 року.
-
На пошту прийшли листи з темою: We successfully received your document for (номер аплікації), також прийшли листи на пошту з іншої адреси: CE CSC Do Not Reply / Ne Pas Repondre CSC EC (IRCC) , що отримані додаткові документи, надіслані через web-form. Бо вони, коли запит на документи робили, відкрили в особистому кабінеті тільки по одному віконечку під кожен документ, а додаткові довелося через вебформу їм надсилати. Наприклад, вони відкрили одне поле для резюме для мене і одне для чоловіка; але в мене був лист-пояснення щодо моєї освіти, і його додавати в файл з резюме мені здалося нелогічним, а окремо не було куди його в кабінеті додавати — тому відправляла через вебформу, та чи не на наступний день отримала листи-підтвердження
-
Дякую за відповідь
-
Я в аплікації вказував до дати закінчення мого ворк перміту. Так офіцери і зробили.
-
відправили їм форму, яку вони вимагали додаткову про мілітарі, але там не було що писати, і це пояснили в додатковому листі, плюс тимчасове посвідчення з перекладом
-
Ні, окремо нічого не міняється окремо по документам. Лише в трекері показує, коли якийсь етап complited, а також в кабінеті в заявці в самому верху, де кроки розписані, відбувається оновлення відповідно до тих кроків. 🤔
-
Привіт) Допоможіть🙏 Якщо головний аплікант не має свідоцтва зі школи про базову загальну освіту ,а лише атестат про повну загальну освіту з училища та диплом ,можна з цими доками подаватися та заклеймити бали за 1 рік навчання (виходить 9 р. школа + 3 р.училище)?!