Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
Я в аплікації вказував до дати закінчення мого ворк перміту. Так офіцери і зробили.
-
відправили їм форму, яку вони вимагали додаткову про мілітарі, але там не було що писати, і це пояснили в додатковому листі, плюс тимчасове посвідчення з перекладом
-
Ні, окремо нічого не міняється окремо по документам. Лише в трекері показує, коли якийсь етап complited, а також в кабінеті в заявці в самому верху, де кроки розписані, відбувається оновлення відповідно до тих кроків. 🤔
-
Привіт) Допоможіть🙏 Якщо головний аплікант не має свідоцтва зі школи про базову загальну освіту ,а лише атестат про повну загальну освіту з училища та диплом ,можна з цими доками подаватися та заклеймити бали за 1 рік навчання (виходить 9 р. школа + 3 р.училище)?!
-
Так, в кабінеті і в трекінгу також то позначається, але не одразу. Листи швидше надходили)
-
Добрий день, будь ласка, порадьте, як краше затверджувати копії документів для подачі (свідоцтво про народження, атестат, дипломи, досвід роботи ) у перекладача з печаткою нотаріуса в України, чи можливий інший варіант ? Дякую наперед за пораду ! І чи обов'язково подавати на евалюацію до WES?
-
Гайз, хто може зорієнтувати, будь ласка, скільки коштує імміграція через PNP в Манітобі? Як я зрозумів, там є державні збори і окремо збір за оформлення самої провінційної номінальної програми, так? Хто вже пройшов цей процес, або просто знаєте, підкажіть 🙏❤️