Імміграція до Манітоби
-
Listening, reading, writing, speaking
-
Добрий вечір. Хто складав вже celpip, напишіть, будь ласка, у якій послідовності йдуть розділи з завданнями на самому екзамені: listening, writing, speaking, talking.
-
Любу*- будь-яку
-
А є ще допомога від самої Манітоби?Читала десь що ії дуже важко отримати
-
Юля, то федеральна
-
3000
-
Дякую за розміщення списка документів. Однак Educational Credential Assessment то мабуть лишнє, оскільки якщо не Express Entry, то достатньо засвідчення дипломів перекладачем. Чи щось вже за цей час змінилося?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка в якому розмірі надається допомога від Монітоби
-
Всім привіт! Потрібна допомога, за винагороду! Потрібно перевезти собачку, породи міні такса, з Києва до Вінніпега? Прошу, відгукніться!!! 🙏🙏🙏🙏
-
так я зрозумів, більш не буду ))
-
Я думаю, що це вже остаточна відповідь на ваші кілька десятків запитань про мову ;)
-
Тому було прийнято рішення не вимагати в українців працювати у in-demand occupations. Є CLB 4, можна подаватися - всі рівні.
-
Web designers and developers
-
2175 Нок
-
CLB 5 ще краще 😂
-
У якій сфері і ким ви працюєте у Манітобі?
-
Якщо ви працюєте у in-demand occupations, то ви повинні довести Language proficiency. Відкрийте свою професію та подивіться які бали мають бути по мові immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/in-demand-occupations/
-
та на них зараз багато поганих відгуків
-
www.kiwi.com/
-
я бронював через Ківі
22 Jan 2023, 05:40
11592/229773
4 minutes ago