Імміграція до Манітоби
-
Зрозумів, дякую! А ви знаєте скільки треба назбирати на федеральний рівень також?
-
На провінційному рівні це все, все інше на федеральному
-
Дякую, Kat! А це всі витрати, не враховуючи тесту і біометричні дані? Чи є ще щось на шляху до PR?
-
500 на провінційному рівні
-
Дякую, друзі! Пішов працювати 🫡
-
Номиінація - 500 за всю сім'ю. Через деякий час українцям цю суму повертають. Федеральний етап: За дорослих 1350, за дітей 230. За кожного. Не повертають. Англійський додатково (біля 300), біометрія додатково (по 85)
-
Підскажіть будь-ласка, після отримання ECopr, чи існує трек-код та чи можливо відстежити скільки часу займе отримання PR card? Бо хочемо взяти mortgage та переїхати, хвилююсь що вони не встигнуть прийти до того часу
-
у вас є Articles of incorporations, Certificate of registration і т.д. Якщо ви не є найманим працівником, то, зрозуміло, що не може бути employment verification.
-
Але такий же лист із такою ж інструкцією прийшов і депенденту, тому й виникло питання, чи відповідати на нього. Я останню годину шукаю через пошук за запитом "portal 1", то побачила, що тільки на лист головного апліканта відповідають і пишуть там усіх
-
В листі написано що не потрібно від депендантів листи окремі:)
-
Та ніби ж два тижні писали люди
-
Дякую
-
Може, це не пов'язані заявки
-
Ви маєте атестат про повну середню освіту - це те що треба :) Ну і плюс диплом з училища ж маєте
-
Доброго вечора.Підкажіть який рівень освіти вказувати при подачі на ЕОІ якщо закінчив ліцей?дякую
-
Вітання усім. Питання, коли подавали документи на Cuaet, я була головним аплікантом, чи може бути при подачі на ПР головним аплікантом мій чоловік?
-
Підкажіть, будь ласка, що писати date of your entries to Canada? Я з сином в Канаді з червня 2022, а чоловік в Україні, звідки не випускають
-
Дякую))
-
Так
-
Хтось може знає відповідь на це питання?
22 Jan 2023, 05:40
115936/236876
3 minutes ago