Імміграція до Манітоби
-
А є ще допомога від самої Манітоби?Читала десь що ії дуже важко отримати
-
Юля, то федеральна
-
3000
-
Дякую за розміщення списка документів. Однак Educational Credential Assessment то мабуть лишнє, оскільки якщо не Express Entry, то достатньо засвідчення дипломів перекладачем. Чи щось вже за цей час змінилося?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка в якому розмірі надається допомога від Монітоби
-
Всім привіт! Потрібна допомога, за винагороду! Потрібно перевезти собачку, породи міні такса, з Києва до Вінніпега? Прошу, відгукніться!!! 🙏🙏🙏🙏
-
так я зрозумів, більш не буду ))
-
Я думаю, що це вже остаточна відповідь на ваші кілька десятків запитань про мову ;)
-
Тому було прийнято рішення не вимагати в українців працювати у in-demand occupations. Є CLB 4, можна подаватися - всі рівні.
-
Web designers and developers
-
2175 Нок
-
CLB 5 ще краще 😂
-
У якій сфері і ким ви працюєте у Манітобі?
-
Якщо ви працюєте у in-demand occupations, то ви повинні довести Language proficiency. Відкрийте свою професію та подивіться які бали мають бути по мові immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/in-demand-occupations/
-
та на них зараз багато поганих відгуків
-
www.kiwi.com/
-
я бронював через Ківі
-
о як, бо я читаю що If your job is classified as lower skilled а в мене нок А
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка Хто летів у Канаду компанією WestJet Без проблем пройшла оплата з українських/європейських карт? Сайт не пропускає оплату з ірландської картки, вказує помилку 🤔
-
*Minimum language for lower-skilled occupations: If your job is classified as lower skilled (NOC C or D) you must submit in MPNP Online valid results of an MPNP-approved language test demonstrating official language proficiency at CLB 4 (NCLC 4, French) or higher in all test categories according to the MPNP's CLB Language Grid. To be considered valid, your test must have been taken no more than two years prior to the date you submit your MPNP Online application. NOC C and D jobs include lower-skilled workers in the trades, primary and manufacturing industries, sales and services, and certain clerical and assistant categories. Це для всіх.
22 Jan 2023, 05:40
11595/230735
8 minutes ago